Ben de Konyadayım. Ramazanda ennn sevdiğimevvet
bazıları hiç bilmez ama nefis bir tadı vardır siz nerden biliyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de Konyadayım. Ramazanda ennn sevdiğimevvet
bazıları hiç bilmez ama nefis bir tadı vardır siz nerden biliyorsunuz
Lacivert bi bluz belki acık renk kotla olabilirsağolun evet bilyorum aslında dediğiniz gibi oluyor..
lacivet bir bluzum var ama altına hangi renk pantolon gider bilemedim
ben lacivert giydiğim zaman beyaz pantolon giyerim ama beyaz pantolon olmaz sanırım
lacivert bir bluz başka neyin üzeirne gideer ki..
Onun altına kot olabilir :)birde lacivert bir bluzum var kollarında beyaz detaylar olan...
ama onun altına giyecek bir pantolon bulamadım
beyaz oluyor aslında ama beyaz hariç ne giyilir ki
oy hemşerim.. yanaş bakaym yanımaBen de Konyadayım. Ramazanda ennn sevdiğim
hangi renk kot olur kiOnun altına kot olabilir :)
Gonya'lılar toplandı :))oy hemşerim.. yanaş bakaym yanıma
zaten konyalı olmayanlar bilmez bizde olmazsa olmazlardandır ramazan tahinlisi sahurda
hangi ilçedesiniz siz
oy hemşerim.. yanaş bakaym yanıma
zaten konyalı olmayanlar bilmez bizde olmazsa olmazlardandır ramazan tahinlisi sahurda
hangi ilçedesiniz siz
açık renk kotumda hiç yok .. hep koyudur genelde. yinede evde bir deneyim belki uydururmLacivert bi bluz belki acık renk kotla olabilir
Yada koyu renk bi kot ve üzerine açık renk bluz
bende ilçedeyim canm nasıl alışabildin mi memleketimize..
Ben evlenince Konyalı oldum. Merkezdeyim. Sen?
Sağol canım talihsizlik oldu MEvlüt için koyu renkler kullan . Kot pantalon giy.oy kuzum ne oldu sana çok geçmiş olsun ..
Sağol verdiğin bilgi için . Akşam sadece silverdin vardı . Eşime söyleyeyim gelirken bu kremlerden de alsın.Silverdin /anestol/furacini eşit oranda karıştırıp kullanırsan daha hızlı iyileşir
Aman aman dikkat et. İnan insanın tadı tuzu kalmıyor :/Uykulu uykulu dikkat etmek lazim ben de gozum kapali hazirliyorum yemekleri bi musibet gelmese basima.
aynen bacım gıGonya'lılar toplandı :))
dikkat et kendine aklın beş karış havadaSağol canım talihsizlik oldu MEvlüt için koyu renkler kullan . Kot pantalon giy.
Sağol verdiğin bilgi için . Akşam sadece silverdin vardı . Eşime söyleyeyim gelirken bu kremlerden de alsın.
Aman aman dikkat et. İnan insanın tadı tuzu kalmıyor :/
:))açık renk kotumda hiç yok .. hep koyudur genelde. yinede evde bir deneyim belki uydururm
spor ayakkabısıda olmaz demi
Evet canım eşim Konyalı. 10 sene oldu alıştım şükür.bende ilçedeyim canm nasıl alışabildin mi memleketimize..
eşinden dolayımı orda yaşıyorsunuz ?
Siyah,lacivert,bej,aslında lacivertin altına mavinin tüm tonları olurhangi renk kot olur ki
bu konularda çok kötüyüm itiraf ediyim
hiç anlamam böyle yerlerde giyinmekten
hatta spor ayakkabısı giyerim diyordum
sonra saçmalama dedm kendime
Giy resim at öyle bakalımdikkat et kendine aklın beş karış havada
tamam da kombin yapamadım lacivert bluzun altına ne renk pantolon gider ki spor ayakkabı giysem olmaz demi bordo renk pantolon olur mu
tamamdır teşekkür ederim canm fikir verdiğiniz için =) ben bu konularda çok kötüyüm ya.:))
Bence olur spor ayakkabisi amaannn kim gorecek kapinin dişına çikartip gireceksin sonuçta :))
Ayrıca dügün degil ya bu.koyu renk tercih et yeter
atamam utanırımGiy resim at öyle bakalım
Rica ederimtamamdır teşekkür ederim canm fikir verdiğiniz için =) ben bu konularda çok kötüyüm ya.
bir siyah birde bordo pantolon ile deneyim bakalım benim ufaklık fırsat verirse eğer çok teşekkür ederim =) çalışınca hemen koştur koştur hazırlanıyorum eve gidince mecburen =)Siyah,lacivert,bej,aslında lacivertin altına mavinin tüm tonları olur
Spor ayakkabı olur niye olmasın:)