- 4 Aralık 2017
- 4.661
- 4.576
çok medeni avrat hanım haklısınız saygılarımla eşimde hep bana avrat der sinir oluyorumÜyelik mazi ama üye sensin sonuçta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok medeni avrat hanım haklısınız saygılarımla eşimde hep bana avrat der sinir oluyorumÜyelik mazi ama üye sensin sonuçta
bende 5 gün önce kestim sütten ogluşumu..Yok canım kesemedim henüz ama süt oruçluyken azalıyor belki sütsüz emmek istemez geçmiş olsun inş olmaz bizim ki de beni yanında istedi ilk sahur da belki heyecanım geçmiştir diye düşündüm ilk günleri çok başka heyecan oluyo bende
kaçma yavaş git görüşürüz yine gel =)Ben kaçtım görüşürüz
Haklısın herşey çok pahalı 10 a 20ye aldığında ilk yıkamada desen çıkarıyor kumaşpara kalmıyor bana kız vallahi aldiğım gibi gidiyor.. herşey çok pahalı artık
Kaç aylık bebeğiniz. Benim de 19 aylık bebeğim var kesmeye çalışıyorum o iyice düşkünleşti.Yok canım kesemedim henüz ama süt oruçluyken azalıyor belki sütsüz emmek istemez geçmiş olsun inş olmaz bizim ki de beni yanında istedi ilk sahur da belki heyecanım geçmiştir diye düşündüm ilk günleri çok başka heyecan oluyo bende
senn oglun kaç yaşında ? annen kv felan yok mu kardeşin felanHaklısın herşey çok pahalı 10 a 20ye aldığında ilk yıkamada desen çıkarıyor kumaş
Keşke bende çalışabilsem :) oğluma bakan bulsamda :)
Tebrik ederim bizim ki az emiyo ama kıyamıyorum daha kendiliğinden bırakmasını ümit ediyoruzbende 5 gün önce kestim sütten ogluşumu..
Ellerinize sağlıkHaklısınız 2 kişi olunca yemekler bitmiyor.Ben dün az yapmıştım.Sadece 1 tane karnıyark,biraz çorba kaldı.Onuda akşam, benim ufaklık okuldan gelince yer.Yeni birşeyler düşünmem lazımBende dün pişirdiğim İzmir köfte - domatesli pilav var
2 tane enginarım var önceden kalan, birazda karışık kızartma onları bitiririz iftarda
Sahurda ne yapsam diye düşünüyorum adam her gece patatesli börekle yoğurt yemesin
Az az yapıyorum her şeyi ama iki kişi olunca bitmiyor bir türlü yemekler
Nasıl yaptın ya. Gerçi çalışınca zor olmamıştır belki. Benimki tuvalete girince bile depresyona giriyor kapıdabende 5 gün önce kestim sütten ogluşumu..
mayısın 7 sinde 2 yaşına girdi canm.. ben çalıştıgım için kolay oldu kesmem.. beni dinlersen hemen tık diye kesmeKaç aylık bebeğiniz. Benim de 19 aylık bebeğim var kesmeye çalışıyorum o iyice düşkünleşti.
Ben hep buralardayımkaçma yavaş git görüşürüz yine gel =)
ahhahahaa kız benm oglumda öyle bir gör.. aksam eve gittiğimde inanırmsn yatana kadar oturmaz mı bir insan ?Nasıl yaptın ya. Gerçi çalışınca zor olmamıştır belki. Benimki tuvalete girince bile depresyona giriyor kapıda
24 aylık tam 2 yaşında hamilesiniz diye mi kesmek istiyorsunuzKaç aylık bebeğiniz. Benim de 19 aylık bebeğim var kesmeye çalışıyorum o iyice düşkünleşti.
Maşallah, Rabbim heyecanını artırsın ben kestim Efeyi ama çok zor kestim çok zorlandık halen "anne emceeemm acımı" diyorYok canım kesemedim henüz ama süt oruçluyken azalıyor belki sütsüz emmek istemez geçmiş olsun inş olmaz bizim ki de beni yanında istedi ilk sahur da belki heyecanım geçmiştir diye düşündüm ilk günleri çok başka heyecan oluyo bende
Aynen hemen kesmek istemiyorum bakalım.mayısın 7 sinde 2 yaşına girdi canm.. ben çalıştıgım için kolay oldu kesmem.. beni dinlersen hemen tık diye kesme
örneğin günde 5 kere emiyorsa 4, 3 2,1 şeklinde git..
gece emzirmeyi en son kes
ellerinze sağlık taze fasulye bende ypaayım yarın aklımdaydı hep etli çok güzel oluyorİkinci gün iftar menüsü
Dünden kalan mercimek çorbası
Etli taze fasulye
Bulgur pilavı
Ve vişne kompostosu
Haha güldüm gece gece
sen net ol bu konuda.. emin ol hemen unutuyorlar bende hiç kesemeyeceğimi düşünmüştüm çok kolay olduAynen hemen kesmek istemiyorum bakalım.
Senin ki özlüyordur ama kuzum biz her saniye beraberiz bazen nefes almak istiyor insanahhahahaa kız benm oglumda öyle bir gör.. aksam eve gittiğimde inanırmsn yatana kadar oturmaz mı bir insan ?