- 21 Ağustos 2015
- 31.361
- 95.081
- 37
Masallah hamilesiniz galiba bide :)Benim 3 günlük menüm buTavuk suyum vardı ziyan olmasın diye tavuk sulu şehriyeli çorba,nohutlu pilav,bohça kebabı,mevsim salata bir de cacık tatlı olarak da magnolia yaptım evde malzemeleri vardı
Maşaallah kaç kişi yiyeceksiniz? Bu menü benim 3 günlük menümiftara
mercimek çorbası
nohut,pilav
patlıcan musakka
yoğurt
beyaz çikolatalı browni var
Allah herkesin orucunu kabul etsin
süper en azından yakın...inşallah sen de çok etkilenmezsin de gidersin rahatça..Yok canim şükür taksiyle 8/10 lira yazacak mesafede. Nasil desem kendi arabamizla 5dkda ordayiz .
Benimde menü benzer sayılır:)Maşaallah kaç kişi yiyeceksiniz? Bu menü benim 3 günlük menüm
zahmet olmazsa tarifini alabilirmiyimPortakallı Şekerpare yapın.
Bizde onu yaptık
Annemle babam geliyor bir de ilk gün ya kıyamadım kocama :))) yoksa normalde benim de 3 günlük menüm buMasallah hamilesiniz galiba bide :)Benim 3 günlük menüm bu
Afiyet olsunBenimde menü benzer sayılır:)
Tatlı yok :)
Eşimi 2 kişi sayarsak 6 kişiyiz
Evet yogurtlu ama benım öyle takıntım yok yaAli nazik yoğurtlu olmuyor mu? Cacığı ele bence
Tatlı olarakta meşhur bisküvili çilekli pudinginden yap
Sağlıcakla alın ins kucagınızaAnnemle babam geliyor bir de ilk gün ya kıyamadım kocama :))) yoksa normalde benim de 3 günlük menüm buevet bir de hamileyim
Benim takıntılarım mesela kuru fasulye ve pilav varsa çorba yapmam salata ya da turşu yeterlidirEvet yogurtlu ama benım öyle takıntım yok ya
Yogurtmu makarnanın yanında ayran içen insanım
Tatlı yapmakta sıkıntı yokta. Sevmıyoruz canım yemekten sonra tatlı . Ben açken sevıyorum tatlıyı .
Ahh magnoliamm
Amin,inşallah.Çok teşekkür ederim.Size de iyi ramazanlar.İyi iftarlar şimdiden :)Sağlıcakla alın ins kucagınızaHayırlı ramazanlar
Ne güzel maşallah kayinvalideye yemeğe gitmek ☺ Benim kayinvalidem hasta aklim onlarda. K.babam oruç tutuyor sadece bir de bekar kaynim var. Bize getirsek hem hamileyim rahat yatip kalkamam hem de çalışıyorum. Ben de yemeklerden çokca yapıp iki güne bir onlara götürüp orda yemeyi düşünüyorum. Nolur dua edin Rabbim güç kuvvet versin de üşenmeyim yemek taşımaya da oraya gitmeye de... onlarin hayir duasi ile ayakta duruyoruz biliyorum
Yiyemem . Mesela oruclu olmasam tatlıyı 4 gibi yerım yemeğide 7 gibi.Benim takıntılarım mesela kuru fasulye ve pilav varsa çorba yapmam salata ya da turşu yeterlidir
Açken tatlı yiyince yemek yiyebiliyon mu?