- 11 Mayıs 2009
- 3.730
- 5.503
tariflerini ben neden göremiyorum..dene canım çok pratik ve lezzetlii..
aclıktanmı kör oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tariflerini ben neden göremiyorum..dene canım çok pratik ve lezzetlii..
nasıl göremedin şekerim şimdi bak izlemeye alınıncamı görünüyordu aceba daha bugün yazdım tarifi.. dur bende bir bakembende goremedım tarıfı..
ama senın cep nonu buldum
o fotoların altına tarıf koysan bırde..
o kuzu gomlegını gırdum bıttım ben..
ona cıger sarıp pısırırım ben aaay
canım yeni eklenmiş bir börek var onu tıkla yorum hanesinde yazıyor tarifi galiba yani hay benimde kafam karıştı..tariflerini ben neden göremiyorum..
aclıktanmı kör oldum
Tesekkur ederimm hosbuldukhayırlı ramazanlar canım hoşgeldin evet ilk anda karışık gibi duruyor ama kurcaladıkça düşündüğün gibi çıkmıyor..
Akşamki menüm..
Patates çorbası..(bulgaristan usulü)
patlıcan musakka parça tavuklu..
prinç pilavı.
çoban salata..
ayran..karpuz..bide kızlar okuyan cevap versin ilk kez patlıcan musakkaya parça tavuk koyucam genelde kıyma yada parça et ile oluyor . tavuk koymak tadında bir değişiklik yapmaz inşallahh..
Ayyy negüzel olmuş burası :) takipteyim çalışan biri olarak çok iyi olacak öncelikle herkeze hayırlı ramazanlar.
Akşamki menüm
Mercimek çorbası
Taze yeşil fasülye
Süzme Bulgur pilavı
Tamam birlikte yapalımdün heveslene heveslene sahura kalktım kocacım : "-bikacgun ıftarda yokum " dedı.. Şok oldum kızımda tatilde , bende yalnızım.. bırlıkte yapabılırız
Bu topic geleneksellestiRamazanın gelmesini bekledim açmak içinhayırlı ramazanlar herkese 2 gündür 2012 2013 topiğini okuyordumki bugün 2015 i gördüm ve çok mutlu oldum :)
sahurda kahvaltı yaparız haşlanmış yumurta olmazsa olmazımızdır :) bugün iftarada yoğurtlu yeşil mercimek çorbası ve bezelye yemeği yeşil salata karpuz olacak.allah bereket versin inşallah.yarınıda düşünmeye başladım bir taraftan çalıştığım için zor oluyo
Bu topic geleneksellştiRamazanın gelmesini bekledim açmak için
Hayırlı Ramazanlar
Biz bekliyoruzMerhaba bayanlar
İftar menümü henüz tam belirlemedim ne yapıcağıma karar verip geliyorum
Geldim himencecikBiz bekliyoruz