Popüler Konu Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz(2015)

bende goremedım tarıfı..
ama senın cep nonu buldum :KK70::KK70:
o fotoların altına tarıf koysan bırde..
o kuzu gomlegını gırdum bıttım ben..
ona cıger sarıp pısırırım ben aaay :KK62:
nasıl göremedin şekerim şimdi bak izlemeye alınıncamı görünüyordu aceba daha bugün yazdım tarifi.. dur bende bir bakem

hayırlı ramazanlar herkese 2 gündür 2012 2013 topiğini okuyordumki bugün 2015 i gördüm ve çok mutlu oldum :)

sahurda kahvaltı yaparız haşlanmış yumurta olmazsa olmazımızdır :) bugün iftarada yoğurtlu yeşil mercimek çorbası ve bezelye yemeği yeşil salata karpuz olacak.allah bereket versin inşallah.yarınıda düşünmeye başladım bir taraftan çalıştığım için zor oluyo

Akşamki menüm..
Patates çorbası..(bulgaristan usulü)
patlıcan musakka parça tavuklu..
prinç pilavı.
çoban salata..
ayran..karpuz..:KK76::KK76::KK76:bide kızlar okuyan cevap versin ilk kez patlıcan musakkaya parça tavuk koyucam genelde kıyma yada parça et ile oluyor . tavuk koymak tadında bir değişiklik yapmaz inşallahh..

canım ben kırmızı et yemediğim için tüm sebze yemeklerine tavuk koyuyorum inan çok güzel oluyor. musakkadada güzel oluyo. minik minik doğranmış tavuğu yağda kavurup içine baharat ve maydonoz doğrayıp musakkanın üstüne döküp doğru fırına harika oluyo. içli köfteyi bile tavuklu yapıyorum ben :)

Ayyy negüzel olmuş burası :) takipteyim çalışan biri olarak çok iyi olacak öncelikle herkeze hayırlı ramazanlar.
Akşamki menüm
Mercimek çorbası
Taze yeşil fasülye
Süzme Bulgur pilavı

hayırlı ramazanlar herkese 2 gündür 2012 2013 topiğini okuyordumki bugün 2015 i gördüm ve çok mutlu oldum :)

sahurda kahvaltı yaparız haşlanmış yumurta olmazsa olmazımızdır :) bugün iftarada yoğurtlu yeşil mercimek çorbası ve bezelye yemeği yeşil salata karpuz olacak.allah bereket versin inşallah.yarınıda düşünmeye başladım bir taraftan çalıştığım için zor oluyo
Bu topic geleneksellesti:KK19:Ramazanın gelmesini bekledim açmak için:KK45:
Hayırlı Ramazanlar:KK68:

Son düzenleme:
X