Popüler Konu Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz(2015)

Konu süper olmuş canım.çok şukur bir ramazana daha sağlıkla girebildik. İnşallah sağlıkla ve hakkıyla oruçlarımızı tutmayı nasip eder rabbi. Ben de takipteyim inşallah. İlk sahur menüm ıspanaklı gözleme. Kahvaltılık çeşitleri. Herkese hayırlı ramazanlar.

Yarım saat önce ezan okundu.Şimdi yine okunuyor.Hocalar da şaşırdı.:KK57:
:-):-):-)
Ramazanda sela verilir hergun canim. Yatsidan yarim saat önce.

image.jpg

Hayırlı sahurlar herkese

Konu süper olmuş canım.çok şukur bir ramazana daha sağlıkla girebildik. İnşallah sağlıkla ve hakkıyla oruçlarımızı tutmayı nasip eder rabbi. Ben de takipteyim inşallah. İlk sahur menüm ıspanaklı gözleme. Kahvaltılık çeşitleri. Herkese hayırlı ramazanlar.

:-):-):-)
Ramazanda sela verilir hergun canim. Yatsidan yarim saat önce.
Hayırlı Ramazanlar :KK68:
Afiyet olsun.:kk77:
Menülerinizi bekliyorum.:KK19:

Hayırlı Ramazanlar.

Geçen sene çok güzel linkler oluyordu anasayfada bakıyorduk tariflerede çok mu gerilerdedir acaba veya bu sene de öyle bişey yapcak mısınız?

İçim huzur dolu oluyor mübarek ayda.allah hepimize dayanma gücü versin.

Börek susatmıyr mu uzamanlar börek yemeyin diyorlar.

Benimde sahur menüm annemle beraber ,

Ayran çorbası soğuk
kahvaltılık
10 adet badem
domates,salata
2Adet nektari

tok tutyor diye badem ve nektariyi ekledim aslında şeftaliymiş ama evde bu olunca onu yedik

Selamm kizlar benimde kk uyeligim yillardir var ama ilk zamanlar forumun kullanimi bana cok karisik gelmisti ve vazgecmistim takilmaktan ama yeniden araniza katilmaya karar verdim gunlerdir bir suru konu okudum ve gercekten cok sey ogrendim :-) bu konuyada bayildim takipteyim... ins bende fikirler verip fikirlerinizi alacagim... herkeseee mutlu mutlu hayirliii ramazanlarrrrr

Selamm kizlar benimde kk uyeligim yillardir var ama ilk zamanlar forumun kullanimi bana cok karisik gelmisti ve vazgecmistim takilmaktan ama yeniden araniza katilmaya karar verdim gunlerdir bir suru konu okudum ve gercekten cok sey ogrendim :-) bu konuyada bayildim takipteyim... ins bende fikirler verip fikirlerinizi alacagim... herkeseee mutlu mutlu hayirliii ramazanlarrrrr
hayırlı ramazanlar canım hoşgeldin evet ilk anda karışık gibi duruyor ama kurcaladıkça düşündüğün gibi çıkmıyor..

Hayırlı ramazanlar hanımlar:KK200:
Benımde yarın evımde yaklasık 40 kısılık kuran ve ıftar davetım var
Menum
Mercımek corba
Et sote
Pılav
Zeytınyaglı taze fazulye
Karısık kızartma
Sarma
Su boregı
Salata
cacık daha karar vermedım:)
Tatlı
Karpuz vs.:KK49:
ooo menü sağlammışş kolay gelsin ..hayırlı ramazanlarr..

Akşamki menüm..
Patates çorbası..(bulgaristan usulü)
patlıcan musakka parça tavuklu..
prinç pilavı.
çoban salata..
ayran..karpuz..:KK76::KK76::KK76:bide kızlar okuyan cevap versin ilk kez patlıcan musakkaya parça tavuk koyucam genelde kıyma yada parça et ile oluyor . tavuk koymak tadında bir değişiklik yapmaz inşallahh..

Akşamki menüm..
Patates çorbası..(bulgaristan usulü)
patlıcan musakka parça tavuklu..
prinç pilavı.
çoban salata..
ayran..karpuz..:KK76::KK76::KK76:bide kızlar okuyan cevap versin ilk kez patlıcan musakkaya parça tavuk koyucam genelde kıyma yada parça et ile oluyor . tavuk koymak tadında bir değişiklik yapmaz inşallahh..

Annem hep kıyma koyar ilk defa duydum tavuklu olmasını. denemediysen eğer ilk iftar günü riske atma derim onun yerine tavuğu fırınada verebbilirsin veya tavuk sote yapabilirsin patalıcan musakkayada üzerine domates sosu pişirebilirsin canım

Annem hep kıyma koyar ilk defa duydum tavuklu olmasını. denemediysen eğer ilk iftar günü riske atma derim onun yerine tavuğu fırınada verebbilirsin veya tavuk sote yapabilirsin patalıcan musakkayada üzerine domates sosu pişirebilirsin canım
o zaman sadece domates soslu yapayım eşim kıyma ve et pek sevmiyor..evet evet dediğin gibi domates soslu patlıcan musakka . ve pilavın üstünede tavuk sotee..

X