Popüler Konu Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz(2015)

Akşamki menüm..
Patates çorbası..(bulgaristan usulü)
patlıcan musakka parça tavuklu..
prinç pilavı.
çoban salata..
ayran..karpuz..:KK76::KK76::KK76:bide kızlar okuyan cevap versin ilk kez patlıcan musakkaya parça tavuk koyucam genelde kıyma yada parça et ile oluyor . tavuk koymak tadında bir değişiklik yapmaz inşallahh..
neden olmasın olur bende yemeklerime daha çok tavuk katarım ,tavuk göğsünü minik küp doğra kıyma gibi oyle kat

canım ben kırmızı et yemediğim için tüm sebze yemeklerine tavuk koyuyorum inan çok güzel oluyor. musakkadada güzel oluyo. minik minik doğranmış tavuğu yağda kavurup içine baharat ve maydonoz doğrayıp musakkanın üstüne döküp doğru fırına harika oluyo. içli köfteyi bile tavuklu yapıyorum ben :)
sağolun canım valla link bile gönderdiler bakk yapılıyor diye yapacağım mevlamın izniyle.. akşama..

Beklediğim konu gelmiş sahur aoframı paylasıyım sizinle

image.jpg

aaa gerçekmi ben hiç duymadığım için sordum tamam o zaman tavuk parçaları koyuyorum.. benim adam kıyma ve et pek sevmiyor tavuk düşkünü sağol canım.. en azından yemiş birinden cevap aldımm..
Yapmak istediğin yemeği internette aratırken mesela tavuklu karnıyarık,tavuklu oturtma diye arart istediğin hertürlü yemeğin tavuklusuda var o yüzden rahatlıkla yapabilirisn madem eşin tavuk seviyor

X