Popüler Konu Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz(2015)

Akşamki menüm..
Patates çorbası..(bulgaristan usulü)
patlıcan musakka parça tavuklu..
prinç pilavı.
çoban salata..
ayran..karpuz..:KK76::KK76::KK76:bide kızlar okuyan cevap versin ilk kez patlıcan musakkaya parça tavuk koyucam genelde kıyma yada parça et ile oluyor . tavuk koymak tadında bir değişiklik yapmaz inşallahh..
Şirket yemeklerinde tavuklu patlıcan çıkar bizim. aşcımızda pek güzel yapar. minik mink kare kare doğrar. sebzeleri belirgin olur. patlıcan sogan kırmızı bıber ve tavuk.. mmmm acıktım :110:

selam bayanlar bende geldim..
sahurda kuru yufkadan gözleme yapıyorum cok doyurucu oluyor , yanında biber dolması ve kahvaltılık vardı..
iftara ezogelin , biber dolma , salata ee karbonhidrat ne yapıcam pilav yaparsam tüm pirinclı yemekleri bimenude yeriz. sahura mumkun degıl acıkılmaz :KK43:

Şirket yemeklerinde tavuklu patlıcan çıkar bizim. aşcımızda pek güzel yapar. minik mink kare kare doğrar. sebzeleri belirgin olur. patlıcan sogan kırmızı bıber ve tavuk.. mmmm acıktım :110:
aaa gerçekmi ben hiç duymadığım için sordum tamam o zaman tavuk parçaları koyuyorum.. benim adam kıyma ve et pek sevmiyor tavuk düşkünü sağol canım.. en azından yemiş birinden cevap aldımm..

selam bayanlar bende geldim..
sahurda kuru yufkadan gözleme yapıyorum cok doyurucu oluyor , yanında biber dolması ve kahvaltılık vardı..
iftara ezogelin , biber dolma , salata ee karbonhidrat ne yapıcam pilav yaparsam tüm pirinclı yemekleri bimenude yeriz. sahura mumkun degıl acıkılmaz :KK43:
kesinlikle acıkılmıyor sahurda ben dün işten çıkıp evde sadece karpuz yedim sahurdada kahvaltı ve börek acıktığım için çok da güzel gitti bakalım akşamada aynısını yaparsam iftarda az yemek sahurda acıkmakk .. bir deneyeceğim yoksa iftarda yenildiği zaman acıkmıyor insann..

günaydın kk hatunları hayırlı ramazanlar :KK68::KK68:
akşam ki menümm
çorba (ne yapacağıma hala karar veremedim)
sarma (en alt kısmına da kemikli et koydum mmm mis oldu mis)
salata
yoğurt
taze fasulye
tatlı olarak da şekerpare

aaa gerçekmi ben hiç duymadığım için sordum tamam o zaman tavuk parçaları koyuyorum.. benim adam kıyma ve et pek sevmiyor tavuk düşkünü sağol canım.. en azından yemiş birinden cevap aldımm..
benimkide tavuk manyagı.. tüylenme kısmın tamamlandı , bır yumurtlaman kaldı dıyorum.
ayy yemek burnuma koktu Allahım affet benıı..
http://www.nefisyemektarifleri.com/tavuklu-patlican-oturtma/
bak buda oturtması.. şakşuka tarzında dogra kızart , patlıcan , bıberleri mmm...

benimkide tavuk manyagı.. tüylenme kısmın tamamlandı , bır yumurtlaman kaldı dıyorum.
ayy yemek burnuma koktu Allahım affet benıı..
http://www.nefisyemektarifleri.com/tavuklu-patlican-oturtma/
bak buda oturtması.. şakşuka tarzında dogra kızart , patlıcan , bıberleri mmm...
aaa varmış ayol baya tavuklu patlıcan tarifi buu bende yoktur diye hiç nete bakmamıştım.. harika oldu bu tarif ..bende benimkine aynısını diyorum ha. ha az kaldı yumurtlamana diyorumm..

kesinlikle acıkılmıyor sahurda ben dün işten çıkıp evde sadece karpuz yedim sahurdada kahvaltı ve börek acıktığım için çok da güzel gitti bakalım akşamada aynısını yaparsam iftarda az yemek sahurda acıkmakk .. bir deneyeceğim yoksa iftarda yenildiği zaman acıkmıyor insann..

Börek susatöıyor mu o kadar söylenti vardı bende o yüzden hiç almadım yufka,siz nasıl yapıyorsunuz böreği.

Börek susatöıyor mu o kadar söylenti vardı bende o yüzden hiç almadım yufka,siz nasıl yapıyorsunuz böreği.
canım ben evde yaptım kahvaltı yani çay, ve karpuz da vardı inan zeytin bile yedim ama hayır susatmadı.. ama muhakkak ilerleyen saatlerde bünye su su der... ama şükür çok çok enerjiliyim şu an sahurda acıkarak yemek daha doyurucu oldu benim için canım albümlerimde kahvaltılık patatesli börek tarifim var bak istersen sende yap sahura çok lezzetli oldu ..

ben dün akşam yemiştim ne güzel sahurda karnım şiş zorla yedim bu akşam iftarda çok yememği düşünüyorum bende
akşam yeme canım fazla ben öyle denicem dün akşam sadece karpuz yedim eee haliyle sahura kadar acıktım yedim dişleri fırçala su iç niyet et de rken yattım şu an çok rahatım şükürr.. bir şişlik bir sıkıntı yokk..

Hayırlı Ramazanlar.

Geçen sene çok güzel linkler oluyordu anasayfada bakıyorduk tariflerede çok mu gerilerdedir acaba veya bu sene de öyle bişey yapcak mısınız?

İçim huzur dolu oluyor mübarek ayda.allah hepimize dayanma gücü versin.

Börek susatmıyr mu uzamanlar börek yemeyin diyorlar.

Benimde sahur menüm annemle beraber ,

Ayran çorbası soğuk
kahvaltılık
10 adet badem
domates,salata
2Adet nektari

tok tutyor diye badem ve nektariyi ekledim aslında şeftaliymiş ama evde bu olunca onu yedik

Merhaba bu konuda hergün 1 menü paylaşımı yapacağım tarifler kk hanımlarına ait olacak,detaylı anlatım:kk77:Belki size yardımcı olacaktır..:kk77:

Ramazan İftar Menüsü:KK56:

Hoşgeldiniz Hanımlar hayırlı iftarlar hepinize:KK68:
Bugün iftarda yalnız olacağım o yüzden daha karar vermedim ne yapacağıma:KK58:

Hoşgeldiniz Hanımlar hayırlı iftarlar hepinize:KK68:
Bugün iftarda yalnız olacağım o yüzden daha karar vermedim ne yapacağıma:KK58:
dün heveslene heveslene sahura kalktım kocacım : "-bikacgun ıftarda yokum " dedı.. Şok oldum kızımda tatilde , bende yalnızım.. bırlıkte yapabılırız :kk77::kk77:

canım ben evde yaptım kahvaltı yani çay, ve karpuz da vardı inan zeytin bile yedim ama hayır susatmadı.. ama muhakkak ilerleyen saatlerde bünye su su der... ama şükür çok çok enerjiliyim şu an sahurda acıkarak yemek daha doyurucu oldu benim için canım albümlerimde kahvaltılık patatesli börek tarifim var bak istersen sende yap sahura çok lezzetli oldu ..
bende goremedım tarıfı..
ama senın cep nonu buldum :KK70::KK70:
o fotoların altına tarıf koysan bırde..
o kuzu gomlegını gırdum bıttım ben..
ona cıger sarıp pısırırım ben aaay :KK62:

tamam canım bu gece deneyim bu böreği teşekkürler, noramlde ben öyle susayan bir insanda değilimdir. 1 litre bile su içemem günde yani. ama çok acıkırım bu tarifte tam benlik doyurucu olması :)

bende goremedım tarıfı..
ama senın cep nonu buldum :KK70::KK70:
o fotoların altına tarıf koysan bırde..
o kuzu gomlegını gırdum bıttım ben..
ona cıger sarıp pısırırım ben aaay :KK62:
anaa cep teli silmiştim güyaa becerememişimm ...yavaş yavaş tarifleri eklemeye başladım canımm çalıştığım için birden olmuyor.. o kuzu gömleği harika bir yemek iç pilavla oluyor ciğerde konuluyor varya mis miss..

X