- 16 Ağustos 2010
- 293.074
- 602.989
- 43
Ellerinize sağlık daha ne olsunİftar menüm;
Zeytinyaglı taze fasülye
Karişik dolma,karalahana sarması
Salata
Yaş pasta
Çorbaya daha karar veremedim.çocukla bu kadar okdu şimdiye kadar
Hayırlı iftarlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerinize sağlık daha ne olsunİftar menüm;
Zeytinyaglı taze fasülye
Salata
Yaş pasta
Sahurda kahvaltı vazgeçilmezin hem hafid hem doyurucu;-)haşlanmiş yumurtada tok tuuyor kısı bası 2 tane yaptım gece ama kimse yiyemediohhh kahvaltı misss. afiyet şifa olsun
Hepimize hayırlı iftarlar afiyet olsun.yaş pastayı ben yapmadım ama doğumgünğ oastamEllerinize sağlık daha ne olsun
Hayırlı iftarlar
canım hiç aklıma gelmedi yani tavuklu patlıcan olmaz diye düşündüm tavuklu patlıcan musakka . hiç duymamıştım meğersem varmış bende yapayım ilk olsun diye düşünmüştüm hava atacaktım ayol meğersem varmışş.. onuda öğrendimm..Yapmak istediğin yemeği internette aratırken mesela tavuklu karnıyarık,tavuklu oturtma diye arart istediğin hertürlü yemeğin tavuklusuda var o yüzden rahatlıkla yapabilirisn madem eşin tavuk seviyor
Doğum gününüz kutlu olsunHepimize hayırlı iftarlar afiyet olsun.yaş pastayı ben yapmadım ama doğumgünğ oastam
süzme bulgur pilavımı anlatın banaaaa nasıl bişi bu ilk duydummm
kara lahana dolmasıııı yakaladım karadenizlilik var galiba çokk severimmm..İftar menüm;
Zeytinyaglı taze fasülye
Salata
Yaş pasta
doğum gününüz kutlu olsun nice yaşlara sağlıkla huzurlaHepimize hayırlı iftarlar afiyet olsun.yaş pastayı ben yapmadım ama doğumgünğ oastam
aaaa değişik ilk kez duydum ne tarifler var yaaa ve bilmediklerimiz ne kadar çokkk..süzme bulgur pilavı dur bir bakayım netten muhakkak çıkarcanım bulguru kaynayan suyun içine atıp haşlıyosun sonra makarna süzer gibi süzüp tereyağı kızdırıp döküyorsun.istersen içine haşlanmış nohut yada mercimekte koyabilirsin. çok lezzetli oluyo deneyebilirsin
okudum canım netten ona o lezzeti katan tereyağıymışş ohh missscanım bulguru kaynayan suyun içine atıp haşlıyosun sonra makarna süzer gibi süzüp tereyağı kızdırıp döküyorsun.istersen içine haşlanmış nohut yada mercimekte koyabilirsin. çok lezzetli oluyo deneyebilirsin
aaaa değişik ilk kez duydum ne tarifler var yaaa ve bilmediklerimiz ne kadar çokkk..süzme bulgur pilavı dur bir bakayım netten muhakkak çıkar
okudum canım netten ona o lezzeti katan tereyağıymışş ohh misss
teşekür ederim sağolunDoğum gününüz kutlu olsun
var var kastamonu memleketimkara lahana dolmasıııı yakaladım karadenizlilik var galiba çokk severimmm..
amin teşekür ederimdoğum gününüz kutlu olsun nice yaşlara sağlıkla huzurla
aynenn canım iyiki var ve daha neler öğreneceğizz. inşallahiyiki bu topik var dimi bilmediklerimizi öğreniyoruz burda
memnun oldum bende ofliiteşekür ederim sağolun
var var kastamonu memleketim
amin teşekür ederim
muhakka deneyeceğim bulgur pilavı çok yaparım sebzelisi tavuklusunu bunuda deneyeceğimm..evet tereyağda lezzet katıyo ama bulgur haşlayıncada güzel oluyor.çektirme pilavdan dahada lezzetli olduğunu söyleyebilirim.istersen tereyağda soğanda öldürüp katabilirsin.soğanda lezzet katar
Ben resimleri niye goremiyorum yahu
Bendememnun oldum bende oflii
muhakka deneyeceğim bulgur pilavı çok yaparım sebzelisi tavuklusunu bunuda deneyeceğimm..