- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolay gelsin canımay hepinize teşekkür ederim bende börek tarzı bişey yapayım o zaman :))))
Hayırlı Ramazanlar Bebeginiz sağlıkla doğar inşaallahBen malesef bu sene tutamayacam ama esim için düşündüğüm guzel menulerim var insallah burda paylasicam
Allah razi olsun canim hayirli ramazanlarHayırlı Ramazanlar Bebeginiz sağlıkla doğar inşaallah
Bekliyoruz menülerinizi
Ellerinize sağlık Afiyet olsun
Hoşgeldin canım Hayırlı RamazanlarEn sevdiğim topik Geçen sene epey fikir almıştım, bu sene de bol bol resim atarsınız umarım öyle daha çok yapasım geliyor
Senin Böreğeniii yirimay hepinize teşekkür ederim bende börek tarzı bişey yapayım o zaman :))))
Hoşbuldum Size de hayırlı ramazanlarHoşgeldin canım Hayırlı Ramazanlar
Bekliyorum resim ve menülerinizi
İnşaallah canımHoşbuldum Size de hayırlı ramazanlar
Ramazan boyunca takipte olacağım ben de yazarım elimden geldiğince arada resimde atarım
Hayır canım ramazanı degerlendirmem lazımSen yiyecek misin
HaklısınHayır canım ramazanı degerlendirmem lazım
Hayırlı Ramazanlar canımHayirli Ramazanlar kizlar,
Ben ilk iftara hünkar beğendi yapmayi dusunuyorum. Yaninda yogurtlu bugdayli bir çorba var, komşum bugün pişirmiş de bana da getirmiş sag olsun, çorbanin adini bilmiyorum. Yogurt ve salata da olur muhtemelen.
Diyette oldugum için tatli olmayacak =))
Konu çok iyi olmuş, çok güzel fikir ediniriz birbirimizden, özellikle misafir çagiracagimiz zaman =)
Hayırlı Sahurlar canımEllerine sağlıkEki Görüntüle 1559579 Eki Görüntüle 1559580
hayırlı geceler hanımlar sahur için hazırım ben..boregim hazır..keyifli sahurlar..
Hayırlı RamazanlarMenülerinizi bekliyoruzBndetakipteyim kızlar. Bolbol uğriycam