Popüler Konu Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz(2015)

oo yemek secmesı kotuymus ıste :) bırde kızatma kolay gorunsede daha kotu sonrası temızlıgı falan :) hadı ya makarna sevılmez mı hos ben yıyemesemde

Gülüklü çorba öneriyorum. .

Farklı ve dolu dolu bir çorba. .

Hem misafir için farklı. .

Ana yemek olarak İslim kebabı. .

oo yemek secmesı kotuymus ıste :) bırde kızatma kolay gorunsede daha kotu sonrası temızlıgı falan :) hadı ya makarna sevılmez mı hos ben yıyemesemde
Allahtan yemek seçmiyorum ben diyor demek ki seçse ne olacakSen niye yiyemiyorsun
Gülüklü çorba öneriyorum. .

Farklı ve dolu dolu bir çorba. .

Hem misafir için farklı. .

Ana yemek olarak İslim kebabı. .

Gülüklü çorba ilk defa duyuyorum canım bakıyorum hemenİslim kebabına bayılırım eşim patlıcan sevmiyor onu misafire hazırlayacağım kendimi zor tutuyorum yanında pilavla harika oluyor ya açıktım mı ne

YÖRESEL yemek. .
dene canım. .
minik köfteler. .
tavuk..
nohut. .
prinç..
salça. .
su..
tuz..
karabiber. .

Daha bende sadece masayı kurdum daha..
yemekleri sıcak olsun 6dan sonra yaparım.
.

YÖRESEL yemek. .
dene canım. .
minik köfteler. .
tavuk..
nohut. .
prinç..
salça. .
su..
tuz..
karabiber. .

Daha bende sadece masayı kurdum daha..
yemekleri sıcak olsun 6dan sonra yaparım.
.

İçinde yok yok maşallah çok doyurucu enerjik bir çorba denemek isterim canımEvet 6dan sonra sıcak sıcak bir daha ısıtmaya gerek kalmaz

ayy sımdı bak aklımı celdınız bundada fıkır ıstıyorum :)
kozlenmıs patlıcanı yogurtlaayıp ustune sos doksem yeterlımı baska meze turu ekleyyeım mı ? yoksa bunların yerıne mantımı yapsam yada bıldıgınız baska meze turu varmı off kafamda delı sorular

Ben patlıcanla ne yapayım arkadaşlar bana bir tarif lütfen
yarın için yapıcam yarına kadar yazabilirsiniz

ben dıyetteyım canım 11 ay boyunca yaptım sımdı kılo korumaya gectım :)
sen esını alıstır sevmesede :)

Ben patlıcanla ne yapayım arkadaşlar bana bir tarif lütfen
yarın için yapıcam yarına kadar yazabilirsiniz

Karnıyarık , ımam bayıldı ( kozleyerek yapıyorum ben genelde koz tadını sevıyorsanız harıka oluyor ınanılmaz hafıf bazende patlıcanları hafıf yaglayıp fırına atıyorum oda kızartmaya benzıyor ama hafıf oluyor yıne :) )
islim kebabı ( ben yıne kalorısı dusuk ve hafıf olsun dıye patlıcan dılımlerının bır tarafına fırcayla az yag surup tost makınesınde kızartıyorum ve yıne hafıf oluyor )
ali nazik
oturtma yapabılırsın yıne patlıcanları dılımleyıp tost makınesınde kızartıyorum
yada patlıcan, bıber, kırmızı bıber,sogan, bol domate,tuz,yag bunları cıgden tencereye dogruyorum ocaga koyuyorum nefıs oluyor yanına cacık
patlıcanı o kadar cok sevıyorum kı daha cok cesıtlerde yapılabılır

İşte farklı bir şey yapıyım diyorum ali nazik yapayım o zman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…