- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
Evet iştede çok yoğunum işler birikmiş o yüzden Ramazan ayınında yorgunluğu yoğunluğu7 de evdeyim canım işte 1 buçuk saatim var çok şükür yemek yetişir tabi ki ama eşimde kızartma türlerini çok seviyor yemek seçiyor o yüzden sorunluyuz biraz inanır mısın makarna hastası, tatlı hastası bana olmasada olur diyen bir eş geldi
Amın canımgelelım bugunkı menuye :)
tavuk haslama bol baharatlı patates ve havuc haslama
salcalı tereyaglı prınc pılavı
cacık
kola
salata
tatlı olarak hazır baklava
daha ne olsun cok sukur rabbım olmayanlara kat be kat fazlasını versın
amınnnn :)Rabbim dualarımızı, oruçlarımızı kabul etsin inşallah. .
kimseyi açıkla terbiye etmesin ..
rabbim hakkıyla geçirmek nasip etsin inşallah. .
Evet mezeler sofrayı zengin gösteriyor işte zeytinyağlı fasulye olabilir mantı bile ortaya koyulabilirevet patateslı olacak dolmayı yapmazsam borek yapabılırım meze tarzı da olabılır hem bıraz soguk ıyı gelır:) teşekkürler canımcımm
Allahtan yemek seçmiyorum ben diyor demek ki seçse ne olacakoo yemek secmesı kotuymus ıste :) bırde kızatma kolay gorunsede daha kotu sonrası temızlıgı falan :) hadı ya makarna sevılmez mıhos ben yıyemesemde
Gülüklü çorba öneriyorum. .
Farklı ve dolu dolu bir çorba. .
Hem misafir için farklı. .
Ana yemek olarak İslim kebabı. .
Allahtan yemek seçmiyorum ben diyor demek ki seçse ne olacakSen niye yiyemiyorsun
Gülüklü çorba ilk defa duyuyorum canım bakıyorum hemenİslim kebabına bayılırım eşim patlıcan sevmiyor onu misafire hazırlayacağım kendimi zor tutuyorum yanında pilavla harika oluyor ya açıktım mı ne
Allahtan yemek seçmiyorum ben diyor demek ki seçse ne olacakSen niye yiyemiyorsun
Gülüklü çorba ilk defa duyuyorum canım bakıyorum hemenİslim kebabına bayılırım eşim patlıcan sevmiyor onu misafire hazırlayacağım kendimi zor tutuyorum yanında pilavla harika oluyor ya açıktım mı ne
YÖRESEL yemek. .
dene canım. .
minik köfteler. .
tavuk..
nohut. .
prinç..
salça. .
su..
tuz..
karabiber. .
Daha bende sadece masayı kurdum daha..
yemekleri sıcak olsun 6dan sonra yaparım. .
İçinde yok yok maşallah çok doyurucu enerjik bir çorba denemek isterim canımEvet 6dan sonra sıcak sıcak bir daha ısıtmaya gerek kalmaz
İçinde yok yok maşallah çok doyurucu enerjik bir çorba denemek isterim canımEvet 6dan sonra sıcak sıcak bir daha ısıtmaya gerek kalmaz
Ben patlıcanla ne yapayım arkadaşlar bana bir tarif lütfen
yarın için yapıcam yarına kadar yazabilirsiniz
Ramazanda köfteli hariç hepsini yaptımKarnıyarık. .
İslim kebabı. .
patlıcan Musakka. .
patlıcan köfte. .
Ramazanda köfteli hariç hepsini yaptım
patlıcan köfte için tarifin var mı ?
ben dıyetteyım canım 11 ay boyunca yaptım sımdı kılo korumaya gectım :)Allahtan yemek seçmiyorum ben diyor demek ki seçse ne olacakSen niye yiyemiyorsun
Ben patlıcanla ne yapayım arkadaşlar bana bir tarif lütfen
yarın için yapıcam yarına kadar yazabilirsiniz
İşte farklı bir şey yapıyım diyorum ali nazik yapayım o zmanben dıyetteyım canım 11 ay boyunca yaptım sımdı kılo korumaya gectım :)
sen esını alıstır sevmesede :)
Karnıyarık , ımam bayıldı ( kozleyerek yapıyorum ben genelde koz tadını sevıyorsanız harıka oluyor ınanılmaz hafıf bazende patlıcanları hafıf yaglayıp fırına atıyorum oda kızartmaya benzıyor ama hafıf oluyor yıne :) )
islim kebabı ( ben yıne kalorısı dusuk ve hafıf olsun dıye patlıcan dılımlerının bır tarafına fırcayla az yag surup tost makınesınde kızartıyorum ve yıne hafıf oluyor )
ali nazik
oturtma yapabılırsın yıne patlıcanları dılımleyıp tost makınesınde kızartıyorum
yada patlıcan, bıber, kırmızı bıber,sogan, bol domate,tuz,yag bunları cıgden tencereye dogruyorum ocaga koyuyorum nefıs oluyoryanına cacık
patlıcanı o kadar cok sevıyorum kı daha cok cesıtlerde yapılabılır