Popüler Konu Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz(2015)

2 kez annem yaparken yapmaya çalıştım bıraktım yemek yapmaya meraklı oldugum halde pes ettim sanırım ben içli köfte yapamayacgım :) annem sağolsun geldiğinde yapar buzluga atarız incecik uzun uzun yapar annem elleri dert görmesin sağolsun ama ben beceremiyorm

Eşin mi hazırlıyorErkekler bu işi daha iyi yapıyor
Ben sarmısağı o kadar koymuyorum fazla geliyorGerçi burda bayağı alıştık sarmısağa
aslında sarımsak banada agır geliyor ama antep lahmacununa sarımsak çok yakışıyor ben genelde lahmacundan çok etli pide seviyorum tercih ediyorum :) zaten :)

Annenin ellerine sağlıkBenimde önceden annem yapardıAntep'e gelince gelemedi bizde sık gidemeyince iş başa düştüYHer yaptığımda biraz daha iyi olmaya başladıZamanla daha iyi olur inşaaallah

Annenin ellerine sağlıkBenimde önceden annem yapardıAntep'e gelince gelemedi bizde sık gidemeyince iş başa düştüYHer yaptığımda biraz daha iyi olmaya başladıZamanla daha iyi olur inşaaallah
sağol canım eminim sen çok güzel yapıyosundur masallah marifetlisin

aslında sarımsak banada agır geliyor ama antep lahmacununa sarımsak çok yakışıyor ben genelde lahmacundan çok etli pide seviyorum tercih ediyorum :) zaten :)
Sizin yaptığınız daha güzel olur az ölçü için tam tarif alırım senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…