2 kez annem yaparken yapmaya çalıştım bıraktım yemek yapmaya meraklı oldugum halde pes ettim sanırım ben içli köfte yapamayacgım :) annem sağolsun geldiğinde yapar buzluga atarız incecik uzun uzun yapar annem elleri dert görmesin sağolsun ama ben beceremiyormCanım püf noktası tekrar tekrar yapmakOlmadı deyip bırakınca olmuyor Birde hamur çok yumuşak veya kuru olmayacak öyle olunca açılmıyor İç malzemede iyice soğumuş olavak yoksa yırtılma oluyor.Benim bugün iç sıcaktı ilk yaptıklarımda zorlandım Bugün biraz geç kaldım birde fazla yapmışım her zaman olduğu gibi çabuk çabuk yaptım
Öyle mi çok şanslısıneşimin fırını var canım yanında kasap var o kasapta hazırlatıyor bende 1 2 kez bekarken hazırlamıştım evde :)
aslında sarımsak banada agır geliyor ama antep lahmacununa sarımsak çok yakışıyor ben genelde lahmacundan çok etli pide seviyorum tercih ediyorum :) zaten :)Eşin mi hazırlıyorErkekler bu işi daha iyi yapıyor
Ben sarmısağı o kadar koymuyorum fazla geliyorGerçi burda bayağı alıştık sarmısağa
okonuda şanslıyım evet ama gecemiz gündüzüm yok şuan çalışıyor sahura kadar meselaÖyle mi çok şanslısınBuranın fırın yemekleri çok güzel
Annenin ellerine sağlık2 kez annem yaparken yapmaya çalıştım bıraktım yemek yapmaya meraklı oldugum halde pes ettim sanırım ben içli köfte yapamayacgım :) annem sağolsun geldiğinde yapar buzluga atarız incecik uzun uzun yapar annem elleri dert görmesin sağolsun ama ben beceremiyorm
sağol canım eminim sen çok güzel yapıyosundur masallah marifetlisinAnnenin ellerine sağlıkBenimde önceden annem yapardı Antep'e gelince gelemedi bizde sık gidemeyince iş başa düştü YHer yaptığımda biraz daha iyi olmaya başladı Zamanla daha iyi olur inşaaallah
Sizin yaptığınız daha güzel olur az ölçü için tam tarif alırım sendenaslında sarımsak banada agır geliyor ama antep lahmacununa sarımsak çok yakışıyor ben genelde lahmacundan çok etli pide seviyorum tercih ediyorum :) zaten :)
Allah yardımcınız olsunokonuda şanslıyım evet ama gecemiz gündüzüm yok şuan çalışıyor sahura kadar mesela
Teşekkür ederim canım herkes gibi bende birşeyler yapıyorumsağol canım eminim sen çok güzel yapıyosundur masallah marifetlisin
aynen çok yoruluyor valla yazık ne resmi tatil var ne bişi dükkan kapanıp biryerede gidilmiyor her işin zorlugu var tabi ama bizimkisi baya zorAllah yardımcınız olsunHaklısın Ramazanda ikiye katlanıyor sizin işler
Her işin ayrı bir zorluğu var canımaynen çok yoruluyor valla yazık ne resmi tatil var ne bişi dükkan kapanıp biryerede gidilmiyor her işin zorlugu var tabi ama bizimkisi baya zor
sen baş harfi k olan semtteydin değilmi benmi yanlış hatırlıyorum canmTeşekkür ederim canım herkes gibi bende birşeyler yapıyorum
Teşekkür ederim canımCok mutevazisin nevrestecigim goruyoruz senin marifetlerini
haklıısn canım yinede sizin yıllık izniniz falan vardır bizde oda yok ama şükür halimize beterin beteri varHer işin ayrı bir zorluğu var canım
Benim eşimde polis memuru tatil falan bizede yok
Evet canımsen baş harfi k olan semtteydin değilmi benmi yanlış hatırlıyorum canm
Halimize çok şükür canımhaklıısn canım yinede sizin yıllık izniniz falan vardır bizde oda yok ama şükür halimize beterin beteri var
çok uzagız malesef bende 4.organizeye yakınım birgün gel misafirim ol :)Evet canım