Popüler Konu Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz(2015)

Ben pogaca yapiyorum 1-2 tane yiyebiliyorum en fazla birde cay icip yatiyorum yenmiyor gece pek insanin cani istemiyor iftarda da corba suyla karnim sisiyor

Bende Antep lahmacunu yapıyorumSoğan olmayınca bol sebzeli çok güzel oluyorBen biberi biraz daha fazla koyuyorum

Bende Antep lahmacunu yapıyorumSoğan olmayınca bol sebzeli çok güzel oluyorBen biberi biraz daha fazla koyuyorum

aynen canım sogansız daha lezzetli oluyor aslında ben ortalama söyledim canım biberi 4 tane en büyüğünden bahsettim yoksa orta boy 8 tane falan koyuyor eşim 1 kiloya sanırım :)

aynen canım sogansız daha lezzetli oluyor aslında ben ortalama söyledim canım biberi 4 tane en büyüğünden bahsettim yoksa orta boy 8 tane falan koyuyor eşim 1 kiloya sanırım :)
Eşin mi hazırlıyorErkekler bu işi daha iyi yapıyor
Ben sarmısağı o kadar koymuyorum fazla geliyorGerçi burda bayağı alıştık sarmısağa

mımmm çok lezzetli görünüyorlar canım eline sağlık ben içli köfteyi açmayı kapatmayı beceremiyorum ama püf noktası varmıdır
Canım püf noktası tekrar tekrar yapmakOlmadı deyip bırakınca olmuyor Birde hamur çok yumuşak veya kuru olmayacak öyle olunca açılmıyorİç malzemede iyice soğumuş olavak yoksa yırtılma oluyor.Benim bugün iç sıcaktı ilk yaptıklarımda zorlandımBugün biraz geç kaldım birde fazla yapmışım her zaman olduğu gibi çabuk çabuk yaptım

Eşin mi hazırlıyorErkekler bu işi daha iyi yapıyor
Ben sarmısağı o kadar koymuyorum fazla geliyorGerçi burda bayağı alıştık sarmısağa
eşimin fırını var canım yanında kasap var o kasapta hazırlatıyor bende 1 2 kez bekarken hazırlamıştım evde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…