- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 33
aynen canım çok şükür allaha allah işlerinden etmesin çalışma gücü versinHalimize çok şükür canımİşleri var,ekmek parası kazanıyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen canım çok şükür allaha allah işlerinden etmesin çalışma gücü versinHalimize çok şükür canımİşleri var,ekmek parası kazanıyorlar
İnşaallah canımçok uzagız malesef bende 4.organizeye yakınım birgün gel misafirim ol :)
Amin canımaynen canım çok şükür allaha allah işlerinden etmesin çalışma gücü versin
İnşaallah canım
Bizde tayin bekliyoruzMalatya'yı istedikUmarım olur
Çok teşekkür ederim canımBurda 800-1000 arası canımhakkınızdan hayırlısı canım allah gönlüne göre versin sizin semtte ev kiraları hakkında bilgin varmı canım biliyosun antepte ev fiyatları uçuk malum suriyelilerde dolayı evde bulunmuyor bende eğer temmuzda bir iş var o olursa taşınmayı düşünüyorum başka semtte
Çok teşekkür ederim canımBurda 800-1000 arası canım
Benim şuan 800 ama Ağustos'ta 900 olurOda içinde olduğum için
Ama çok güzel bir semt tavsiye ederim
Semt güzel ama çok pahalı burası canımeltim orda oturuyodu gelmişliğim var begendigim bir semt ama kira fiyatları pahalı baya şuan ben akrabann evinde oturuyorum 450 0 daire güzel bakımlı 5. kat eşimn işyerinede yakın genel anlamda menmunum ama semti sevmiyorum işte sosyal alanım yok hiç oyğzden taşınmayı düşünyrm ama bakalım kısmet
bu semtte kötü değil güvenli ama sıkıcıSemt güzel ama çok pahalı burası canım
Çok iyiymiş kiranızHiç yerinizden oynamayınHayırlısı olsun
Eşin çok haklı canımbu semtte kötü değil güvenli ama sıkıcı
eşimde aynen o aradaki farka ev alır ev taksiti öderiz diyo taşınmak istemiyor ama işte ben bunaldım burdann bakalım kısmet canım
Afiyet olsunİftarda menüm yoktu kızlar.. Firmanın iftar yemeğine gittik..Eki Görüntüle 1564812 Eki Görüntüle 1564815
aynen bende hak veriyorum ama 4 yıldır dişimi sktm skldım burdan 2 katı kira vermek banada mantıksız geliyor yoksa ama işte bakalım kısmet belki ev almak kısmet olur yada başka semtten uygun ev bulurumEşin çok haklı canım
Allah gönlünüze göre versin canımaynen bende hak veriyorum ama 4 yıldır dişimi sktm skldım burdan 2 katı kira vermek banada mantıksız geliyor yoksa ama işte bakalım kısmet belki ev almak kısmet olur yada başka semtten uygun ev bulurum
sağol canım amin seninde inşallahAllah gönlünüze göre versin canım
aaa negüzel miş bu tuttum ben yalnız o kabaklar o tavuklara göre az değil mi?Başemal soslu fırında tavuklu kabak graten
Eki Görüntüle 1563085 Eki Görüntüle 1563086 Eki Görüntüle 1563087 Eki Görüntüle 1563088
ilk defa duydum ya a101 de tepsi böreği nasıl satılıyo ki dondurulmuş falan mı?Kizlar a101den tepsi boregi almistik. Burada bir yorumda okudum. Ama bulamadim o kisiyi. Burdan ona tesekkur ediyorum. :)) Cok guzel oldu. Eşim sahurda pisiriverdi. Tavsiye ederim. Ispanaklisini denedik. Sira peynirlide.
et graten nasıl oluyor, merak ettim?tarhana çorba
et graten
pilav
köz patlıcan salatası (yoğurtlu)
patatesli tepsi böreği
kaşarlı tava böreği
salata
tirilçe
meyve
hiç kadınbudu köfte yapmadımTavuklu arpa sehriye corbasi
Kadinbudu kofte
Firinda elma dilim patates
Meyve , iftariyelik , salata
Sekerpare
ah bi cesaret edebilsem şu içli köfteye
Denemeden olmaz canımBende beceremiyordumÇok kalın oluyordu veya saatlerce uğraşıyordumaaa negüzel miş bu tuttum ben yalnız o kabaklar o tavuklara göre az değil mi?
ilk defa duydum ya a101 de tepsi böreği nasıl satılıyo ki dondurulmuş falan mı?
et graten nasıl oluyor, merak ettim?
hiç kadınbudu köfte yapmadım
ah bi cesaret edebilsem şu içli köfteye
Ellerin dert görmesinay bugün iftar menüm çok beğenildi
Patlıcan dizme
mercimek çorbası
tereyağlı pirinç pilavı
yıldız salata
çikolata soslu muhallebi
: )
ay amin hepimizin : ) tarif için sağol canım tam uyamadım ama yine de faydalandım : DEllerin dert görmesin