- 9 Ocak 2015
- 19.211
- 79.801
Geliyom bakteşekkür ederim gel beraber olsun :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geliyom bakteşekkür ederim gel beraber olsun :)
gel bekliyorum :) gaziantep eGeliyom bak
Baklava da isterim şöyle bol fıstıklı offf offf :))gel bekliyorum :) gaziantep e
tabiki eşim akşama alacaktı zaten antebe gelirsinde baklavasız olurmu yaniBaklava da isterim şöyle bol fıstıklı offf offf :))
Ben pogaca yapiyorum 1-2 tane yiyebiliyorum en fazla birde cay icip yatiyorum yenmiyor gece pek insanin cani istemiyor iftarda da corba suyla karnim sisiyorya kızlar ben iftarda da az yememe rağmen sahurda hiç bişi yiyemiyorum. hoş saati kurmuyorum ama yine de uyanıyorum. uyandığımda da sadece su ve hurma yiyebiliyorum. midem dolu oluyor. mesela dün iftarda sadece yarım kepçe çorba ve 2 servis kaşığı yoğurtlu musakka yedim. ekmeksiz kaşıkla... çayın yanında da 2 tane bisküviye chokella sürdüm. hepsi bu yeni yeni acıkmaya başladım. bakıyorum sahurda poğaçalar pizzalar gözlemeler havada uçuyor. ben meyve bile yiyemiyorum 3 bardak su 2 tane hurma
Bende Antep lahmacunu yapıyorumSoğan olmayınca bol sebzeli çok güzel oluyorBen biberi biraz daha fazla koyuyorumantep usulü lahmacunsa sogan girmez sarımsak maydanoz taze kırmızı biber domates salça ve baharat girer hepsi rondadan geçer en son 1 turda kıymayla cevrilir düşük ayarda 1 kilo ete 2 kilodan fazla domates 1 bagdan fazla maydanoz 1 yada 2 baş sarımsak 4 tane kırmızı biber göz kararı salça karabiber pul biber tuz konur istege göre soganda koyulabilir bizim pide lahmacun fırınmız var :)
Eline sağlık
Teşekkür ederim PinkomEline sağlık
Bugün çoğunluk fasulye yapmışBugün;
Döşemeli pilav
Kızarmış tavuk kanatları
Taze fasulye yemeği
Domates salatası
Közde kırmızı biber
Makarna
Yoğurt,turşu,komposto
Hehehhee biz de annem pazartesi almıştıBugün çoğunluk fasulye yapmış
Salı günü herkesin pazarı var sanırım
Bende Antep lahmacunu yapıyorumSoğan olmayınca bol sebzeli çok güzel oluyorBen biberi biraz daha fazla koyuyorum
mımmm çok lezzetli görünüyorlar canım eline sağlık ben içli köfteyi açmayı kapatmayı beceremiyorum ama püf noktası varmıdır
Eşin mi hazırlıyorErkekler bu işi daha iyi yapıyoraynen canım sogansız daha lezzetli oluyor aslında ben ortalama söyledim canım biberi 4 tane en büyüğünden bahsettim yoksa orta boy 8 tane falan koyuyor eşim 1 kiloya sanırım :)
Canım püf noktası tekrar tekrar yapmakOlmadı deyip bırakınca olmuyor Birde hamur çok yumuşak veya kuru olmayacak öyle olunca açılmıyorİç malzemede iyice soğumuş olavak yoksa yırtılma oluyor.Benim bugün iç sıcaktı ilk yaptıklarımda zorlandımBugün biraz geç kaldım birde fazla yapmışım her zaman olduğu gibi çabuk çabuk yaptımmımmm çok lezzetli görünüyorlar canım eline sağlık ben içli köfteyi açmayı kapatmayı beceremiyorum ama püf noktası varmıdır
eşimin fırını var canım yanında kasap var o kasapta hazırlatıyor bende 1 2 kez bekarken hazırlamıştım evde :)Eşin mi hazırlıyorErkekler bu işi daha iyi yapıyor
Ben sarmısağı o kadar koymuyorum fazla geliyorGerçi burda bayağı alıştık sarmısağa