Popüler Konu Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz(2015)

Aşurelik buğday canımDeğişik olmuştur..Biz daha çok yoğurt çorbası seviyoruz bende genelde uyduruyorum damak tadımıza göre
Aaaa evet öyleydi. Buğday biraz geç pişer ama onu da denerim.Uydurma çorbalar daha güzel oluyor.

Önce buğday ile kıymayı koyup haşlıyorum sonra diğerlerini ekliyorum birgünde onu dene çok güzel oluyor
Çocuklar soruyor adı ne bunun anne bilmem uydurdum
Ben kıyma ve soğanı aynı anda kavurdum.Buğdayı haşlar eklerim.
Sen de bir isim bul çorbalara isimsiz çorba mı olur.

Ben kıyma ve soğanı aynı anda kavurdum.Buğdayı haşlar eklerim.
Sen de bir isim bul çorbalara isimsiz çorba mı olur.
Lebeniye çorbasını öyle yapıyorum Ama buğdaylar et ile pişsin tadı geçsin diye birlikte haşlıyorum bazen minik kuşbaşı etler ekliyorum
Yoğurt çorbası işte

Yok canım dövme ile yaptığımız soğuk çorba başka onu bohut ve dövmeyi haşlayıp soğuyunca nane ve yoğurt ile karıştırıp yemeklerin yanında yiyoruz

O dovemeden benm kayinna soguk corba , sutlu corba vs yapioda ondn takildim sutlu corba degilde soguk corba hosuma gidio

Aynen dedini. Bir ara yapimm bizde dovmeyi iyice pisirir ustune teryag eritir yeriz yemeklerin yaninda (herse)d3niliyor davikli yapilio guzel oluyor ama ben sadeden yanayim

Lebeniye çorbasını öyle yapıyorum Ama buğdaylar et ile pişsin tadı geçsin diye birlikte haşlıyorum bazen minik kuşbaşı etler ekliyorum
Yoğurt çorbası işte
Hıı tadı geçsin diyeyse olur tabi.
Olmaz her yoğurt katılan çorba yoğurtlu çorba olur mu hiç.

Bende yoğurtlu seviyorum canım ve genelde öyle yapıyorumPirinç kullanmayı pek sevmiyorum daha faydalı olduğu için dövmeyi tercih ediyorum çorbalarda
Herşey yakışıyorTavukluda yapıyorum

Bende yoğurtlu seviyorum canım ve genelde öyle yapıyorumPirinç kullanmayı pek sevmiyorum daha faydalı olduğu için dövmeyi tercih ediyorum çorbalarda
Herşey yakışıyorTavukluda yapıyorum

Yogurtluyu deniycem bir ara kesin benm sipada sevio

O dediğine keşkek denir burada.Genelde düğünlerde yapılır.Ben sevemedim bir türlü.

Nevoş köfte resimlerini düzenledim.İkincisine sistem izin vermedi.Resim sayısı doldu galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…