Popüler Konu Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz(2015)

Maşallah sana, sen baya çözmüşsün işi hem de bir ayda Benim gözümde büyüyor demek ki ama geçen misafir geleceği zaman iki odayı sildim süpürdüm toz aldım inanırmısın ölü gibiydim, uzandığım yerden kalkamadım yarım saat Bünye alışık değil sanırım ondan böyle oluyor ama senin yazdıklarını okuyunca yapabilirim gibi geldi, hoş yapmama gibi bir lüksüm olmayacağı için mecbur yapacağım Kullanma kılavuzunu mu okudun makinenin annene falan mı sordun ne hangi programda yıkanıyor falan gibilerinden Ben çünkü kendim halletmek istiyorum annemler değil ama tanıdıklar nedense yapamayacağım konusunda hemfikirlerde

Canım inan bana çok basitmiş benim en çok korktuğum şey çamaşırdı şimdi o kadar rahat ki eşime çıkart rahatlıkla yıkarız diyorum beyazlar belli zaten birbirlerine renk vermezler bizim eko pamuklu seçeneğide var mesela kirliyse biraz daha onu ayarlıyorum bir gözüne deterjan bir gözüne yumuşatıcı koyuyorum yıkıyor kendi çok hafif kirlilerse ki yazın genelde sadece hafif terlemelerden atıyoruz çamaşırları 30 derecelik kısa programı var oraya alıyorum yoğunluk kısmını seçiyorum 40 dakikaya çıkıyor o zaman yıkaması yıkıyor veriyor bana mis gibi çok zevklibünye alışık değil o yüzden senin evin senin özenle seçtiğin eşyaların aşkla yapacaksın göreceksin ee arkanda annen yok yakının yok mecbursun birazda onun verdiği güvenle yapıyorsun başka yapacak kimse yokKlavuza baktım az çok üzerindekilerde yönlendirdi kaptım hemen henüz renklenmedi hiçbir çamaşırım tüylenmede olmadı demek ki becermişim bu işi bazılarını elimde yıkıyorum ama çok renk veren var özellikle çok mavi siyah ve kırmızılara dikkat et renk verebilirler onları elinde yıkamak zorundasın en kötü tek tek makinede durulatıp sıktırırsın pantolonları renk veren olursa

Bütün bunları evlenince anlayacağım yani Sen anlatınca çok kolay gibi geldi bak şimdi öyle bir yazmışsın ki gidip çamaşır yıkayıp gelesim geldi, sen baya aşkla yapıyorsun o çok belli Herkes öyle diyor kendi evin olunca zevkle yaparsın, senin eşyan senin düzenin diye demek ki gerçekten öyle olacak Yaptığı işleri anlatırken mutluluğunu bu kadar güzel yansıtabilir bir insan ne güzel mutluluğunuz daim olsun

Evde bir kaç kez dene sizinkileri ben yıkamamıştım hiç belki öyle daha kolay gelirAmin canım benim cümlemiz çok mutlu olalım inşallah Yavaş yavaş alışıyorum evimize ama inan aşkla yapılan herşey kolay ve güzel oluyor

Annem diyor ama ben pek oralı olmadım bu zamana kadar arada deneme yapayım madem artık zorlanmayayım Evet aşk bambaşka birşey gerçekten

Ben de severim şöyle mis gibi bir dilim kek yanına da çay.Ama bana bir dilim yetmez ikinciyi de alırım kesin.Mesela bunlardan üç tane yedim.Sen de reflün başlamadan yapıp ye de içinde kalmasın:)Kuru meyve de olur tabiki niye olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…