- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de menümü yazayım canım Biraz biraz benziyor seninle zaten :) Bu arada evlenmeyi tekrar gözden geçiriyorum annem sağolsun yardım ediyor evlenince ben çok zorlanırımNe yaptın canım pilavın yanına bir daha giremedim haftasonu misafirlerden
Sağlık fışkırıyor.Cacık
Fesleğenli patlıcan yemeği. .
karpuz. .
Yaş pasta ..
Eki Görüntüle 1582185
Sağlık fışkırıyor.
Temizlikte olduğun kadar mutfakta da başarılısın anlaşılan:)
Ellerine sağlık canım benim favori çorbamSelamlar.
Herkesin kadir gecesi mübarek olsun.Allah dualarımızı kabul etsin inşallah.
İftar menümüz,
Lebeniye çorbası (Nevoş senin tarif:)
İslim kebabı
Bezelye yemeği
Pilav
Salata
Cacık
Tiramisu
Hayırlı iftarlar.
Oooo sofra çok güzelSizide yemek yarışması''Ramazan sofralarında'' Görmek isterizEşimle başbaşa son iftarımız
Eki Görüntüle 1582437
Öyle öyle :)Bilmem öyle mi dersin. .
çok Mersi teşekkür ederim. .
gören gözler güzel bakıyor. .
AminRabbim dualarımızı kabul etsin inşallah. .
banada hayırlı evlatlar versin. .
rabbim kadir gecesi Hürmetine Bağışlasın. .
Rabbim hayırlı sağlık evlat nasip etsin inşaallahBebek için dua edenler banada dualarını da yer verin bu gece
Ellerine sağlık şahane görünüyor
Sağol canım.Çok güzel bir çorbaymış.Sağol tarif için.Artık benim de favori çorbam.Ellerine sağlık canım benim favori çorbam
Canım ben onu birde dövme ile yapıyorum şehriye yerine onuda tavsiye ederimAfiyet olsunSağol canım.Çok güzel bir çorbaymış.Sağol tarif için.Artık benim de favori çorbam.
Dövme bulgur dimi canım.Ben limon da sıktım içerken.Canım ben onu birde dövme ile yapıyorum şehriye yerine onuda tavsiye ederimAfiyet olsun
Aşurelik buğday canımDeğişik olmuştur..Biz daha çok yoğurt çorbası seviyoruz bende genelde uyduruyorum damak tadımıza göreDövme bulgur dimi canım.Ben limon da sıktım içerken.