- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.666
hahaaa, yutmadık valla, başka bişi bul çabukSicaktan yaniyo ist kavruluyo dermisimmm nasil kiviracagimi bilemedim uydurdummm ;D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahaaa, yutmadık valla, başka bişi bul çabukSicaktan yaniyo ist kavruluyo dermisimmm nasil kiviracagimi bilemedim uydurdummm ;D
oww kriz geçiririm kesin
o yuzden zevkle yapıo heralde nevrestecim
nankor erkekler işte, nolcekkNiye benim ki beni hamarat bulmuyooo
Saka kiz sakaaaa benim ki hamarat buluyoooo ama ben caktirmyorum cok hamarat oldugumuuunankor erkekler işte, nolcekk
vallaha bnde oleyim. Geçnde bnden kelle paça istio. Oldu canım dedim..Bnmki hamarat buluo anamin evinde yumurta kirmisligim yok simdi borek aciyorum
Saka kiz sakaaaa benim ki hamarat buluyoooo ama ben caktirmyorum cok hamarat oldugumuuu
aferin kız sana, hiç çaktırma. Çok alışmasınSaka kiz sakaaaa benim ki hamarat buluyoooo ama ben caktirmyorum cok hamarat oldugumuuu
vallaha bnde oleyim. Geçnde bnden kelle paça istio. Oldu canım dedim..
bnde bu marifet oldukça sen daha çok şy istersin dedim
aynenn, okaa da değil yaniiİyk o ka uzun boylu dgil . Sevmedim seyleri yapmam gider anasinda yer
Tamam ablaaaaaa bebem sen kac yasindasin yaaferin kız sana, hiç çaktırma. Çok alışmasın
Bilmiyormus gibi yapiyorum ogrenci evine yeni cikmis genc kiz misali yemek yapmayi diger arkadaslarina caktirmamak gibi.bisey
22 ablaa, senTamam ablaaaaaa bebem sen kac yasindasin ya
Bende 22 yasindayim ablaaa yaaaa22 ablaa, sen
ben ilk gunden salak gibi dokturunce bi daha kurtulamadım malesefBilmiyormus gibi yapiyorum ogrenci evine yeni cikmis genc kiz misali yemek yapmayi diger arkadaslarina caktirmamak gibi.bisey
haydi haydii, soz abla demiycem soyle kaçsınBende 22 yasindayim ablaaa yaaaa
Bilmiyormus gibi yapiyorum ogrenci evine yeni cikmis genc kiz misali yemek yapmayi diger arkadaslarina caktirmamak gibi.bisey
Kiz valla 22 yasindayim : ) yasit ciktikhaydi haydii, soz abla demiycem soyle kaçsın
Kime cekmisimWay cakal seni