Popüler Konu Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz(2015)

İftar menümüz,

Tel şehriye çorbası
Etli yaprak sarması (Dünden)
Tavuk dürüm
Soğan salatası
Fanta
Kadayıf tatlısı

Herkese hayırlı iftarlar.

Tavuk dürüm.Lavaşı ve tavuğu da ellerimle yaptım.:KK53:

11719901_1143442785671714_448482385_n.jpg

11741842_1143442592338400_406899467_n.jpg

bezelyeli patates yemeği
pirinç pilavı
makarna salatası
karpuz
eşime bana pasta al dedim almıyom dedi çok güçsüzsün dedi : ( haklı olabilir ama canım çekiyo : (
Çok güçsüzsün derken rejim mi yapıyorsun da öyle dedi?Ama ramazanda insanın canı istiyor.:63:

Bugün doğum günüm. .
iftara eşim buraya götürecek. .

Eki Görüntüle 1581204
Doğum günün kutlu olsun canım.:KK37:Harika bir yermiş.Türkiye'de mi burası?Bayıldım.:KK51:
Ilk kez denediğim fellah köftem
Domatesli, tavuklu şehriye çorbası
Taze fasulye
Biber kızartması
Çoban salata
içecek, yoğurt
Dondurma
Ellerine sağlık canım.Ben üzerine yoğurt ve domates sos yapıyorum.Domates sos da güzel oluyor.

Çok güçsüzsün derken rejim mi yapıyorsun da öyle dedi?Ama ramazanda insanın canı istiyor.:63:

Doğum günün kutlu olsun canım.:KK37:Harika bir yermiş.

Ellerine sağlık canım.Ben üzerine yoğurt ve domates sos yapıyorum.Domates sos da güzel oluyor.
Teşekkürler.
Salça yerine domates sos mu?
Evet bir dahaki sefere onu deneyeyim.

Doğum günün kutlu olsun canım.:KK37:Harika bir yermiş.Türkiye'de mi burası?Bayıldım.:KK51:

Evet canım antalya dimçayı..
çookkk teşekkür ediyorum ♡♡

evet rejim yapmaya çalışıyorum ama olmuyor, hem de nasıl özellikle tatlı şeyleri aşırı canım çekiyor : )

Kayınvalidecigim dokturmus gene :KK49:

Tarhana corbasi (toz olandan degil)
Yaprak sarma
Yaz turlusu
Nohut
Pilav
Salata
Karpiz
Kendi yaptığı. Kiraz,kayisi,seftalili karisik meyve suyu
Veeee su boregi :kk77::kk77::KK9::rolleyes:

X