- 16 Ağustos 2010
- 293.102
- 603.047
- 43
Bende sevmiyorum benden uzak olsunOnun yerine 20 çeşit yemek yapsam olur muvalla havuzada girsem istemem utu mutu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende sevmiyorum benden uzak olsunOnun yerine 20 çeşit yemek yapsam olur muvalla havuzada girsem istemem utu mutu
Getir ben yapayim getir yemekler senden utulee temizlik bendenvalla havuzada girsem istemem utu mutu
O gun geldiginde kisa bi sureligine siteden mi kacsam ne yaaaaaaaBu mesajınız kayıt altına alınmıştır.Yıllar geçse imha edilemez bilginiz olsun
Benim ütüleride sana getireyim yerine yemek yapayımGetir ben yapayim getir yemekler senden utulee temizlik benden
Sen bilirsin üyelik iptalinden başkası kurtarmazO gun geldiginde kisa bi sureligine siteden mi kacsam ne yaaaaaaa
vallaha olur, bnde razıyımBende sevmiyorum benden uzak olsunOnun yerine 20 çeşit yemek yapsam olur mu
Oluuur anlastik bak bugun iki tane sey yaktim daha dogrusu yapismis plaatik dantellere farkinda degildimBenim ütüleride sana getireyim yerine yemek yapayım
ayy elin değmişken bi camlarada el atsan kuzumm onlarıda hiç sevmemdeGetir ben yapayim getir yemekler senden utulee temizlik benden
vallaha olur, bnde razıyım
Bebem ben vazgeçtim sende vazgeç istersen bak yakıyormuş kıyafetleriOluuur anlastik bak bugun iki tane sey yaktim daha dogrusu yapismis plaatik dantellere farkinda degildim
Banane ya bananeeeeeee gorunmez olurum uzaktan izlerim yarismayiii bulamazsin ki benikiSen bilirsin üyelik iptalinden başkası kurtarmaz
Oldu anam baska derdinayy elin değmişken bi camlarada el atsan kuzumm onlarıda hiç sevmemde
Marga şimdiden kıvırıyorsunBanane ya bananeeeeeee gorunmez olurum uzaktan izlerim yarismayiii bulamazsin ki beniki
Hava sicak ondan yaniyor yahu yoksa utuden degil yaBebem ben vazgeçtim sende vazgeç istersen bak yakıyormuş kıyafetleri
oww kriz geçiririm kesinBebem ben vazgeçtim sende vazgeç istersen bak yakıyormuş kıyafetleri
yaa ama çok hamarat gorunuyosun sen, nolcakkkOldu anam baska derdin
Hepsi den yalan sarkisi benden sana gelsinnnMarga şimdiden kıvırıyorsun
sıcak hava nasıl yakıyor yahuHava sicak ondan yaniyor yahu yoksa utuden degil ya
Niye benim ki beni hamarat bulmuyoooyaa ama çok hamarat gorunuyosun sen, nolcakkk
Sicaktan yaniyo ist kavruluyo dermisimmm nasil kiviracagimi bilemedim uydurdummm ;Dsıcak hava nasıl yakıyor yahu
Kesin öyle olmuşturHava sicak ondan yaniyor yahu yoksa utuden degil ya