Popüler Konu Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz(2015)

sorma canım vişne almıştım pazardan komposto için, her sene 10 a yakın kavanoz yaparım vişne bizde çok gider...
eve geldim ayıklarken bi baktım kurtlu hepsiiii
attım çöpe... yarın cumartesi pazarına bakıcam,inşallah bulurum vişne.. geçen hafta bile fazla yoktu zamanı geçiyo abla dedi satıcı..

G gazeldustubaglara hayırlı olsun ehliyetinRabbim kaza ,bela vermesin

çok teşekkür ederim nevom
allah razı olsun...

Ay ne kötü olmuş.Ama Allahtan farketmişsin.Ya farketmeden yeseydiniz. Parasını geri iste satıcıdan.

Sahiden çok çabuk ve güzel geçti
Bizde pek birşey yenmiyor nerdeyse tek çeşit yapıyorum o bile kalıyor
Ben yiyorum valla.Bizde çeşit oluyor mecburen.Erkek denen mahlukatlar pilav,salata her çeşit istiyor.Bize kalsa bir çorba,bir yemek yeter.

Ben yiyorum valla.Bizde çeşit oluyor mecburen.Erkek denen mahlukatlar pilav,salata her çeşit istiyor.Bize kalsa bir çorba,bir yemek yeter.
Canım bugün bir çorba birde mercimekli köfte yaptım.. Birde lokma tatlısıKöfteyi az yaptığım halde yarısı duruyor
Sebze yemeği yapıyorum yanına pilav salata 3 günde bitmiyor ondan sonraGeçen gün 3 patlıcan ile güveç yaptım 2 günde zor bitti

Siz çok az yiyorsunuz o zaman.İkinci güne de sıkılıyor insan yemekten ama mecbur dökemezsin.Az da yapsan kalıyor çeşit olunca.

Siz çok az yiyorsunuz o zaman.İkinci güne de sıkılıyor insan yemekten ama mecbur dökemezsin.Az da yapsan kalıyor çeşit olunca.
Evet canım çok yemiyoruzÇocuklar 5 gibi birşeyler yiyorlar öyle olunca 8'de çok fazla yemiyorlarYemekler kalıyor ondan sonra

Sıkıcı olmazlar mıOğlum onlardan daha iyiOda görsele bakıyor görüntüyü beğenmezse yemiyorBizim ev gurme dolu
Görsellik önemli Nevoş.Oğlun biliyor bu işi.Körle yatan şaşı kalkar demişler.Alıştırdın süslü yemeklere bekliyorlar işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…