Nevoş naber canım?
O zaman sana da bir tane araba alsın dimi.
Hayırlı olsun şimdiden düğününüz.Senin o zaman elini çabuk tutman lazım.Domates,vişne zamanı.Vişne bitti belki de.Bir tane vişne ağacımız var her sene yanıyor vişnesi. Tepelerden bir kilo çıkar ama toplanmıyor çok yüksek.
İyiyim Adra'cım sağol sen nasılsınNevoş naber canım?
Ay ne kötü olmuş.Ama Allahtan farketmişsin.Ya farketmeden yeseydiniz.sorma canım vişne almıştım pazardan komposto için, her sene 10 a yakın kavanoz yaparım vişne bizde çok gider...
eve geldim ayıklarken bi baktım kurtlu hepsiiii
attım çöpe... yarın cumartesi pazarına bakıcam,inşallah bulurum vişne.. geçen hafta bile fazla yoktu zamanı geçiyo abla dedi satıcı..
çok teşekkür ederim nevom
allah razı olsun...
İyiyim Nevoş.İyiyim Adra'cım sağol sen nasılsın
Burasıda çok sıcak canımİyiyim Nevoş.Bugün felaket sıcaktı burası.Hiç memnun değilim bugünden.
Evet canım ilk günler olsaydı yanardık.Ne çabuk geçti ramazan.Burasıda çok sıcak canımRamazanın sonuna geldik çok şükür İlk günler bu kadar sıcak olsaydı çok zorlanırdık
Sahiden çok çabuk ve güzel geçtiEvet canım ilk günler olsaydı yanardık.Ne çabuk geçti ramazan.
Ben yiyorum valla.Sahiden çok çabuk ve güzel geçti
Bizde pek birşey yenmiyor nerdeyse tek çeşit yapıyorum o bile kalıyor
Canım bugün bir çorba birde mercimekli köfte yaptım..Ben yiyorum valla.Bizde çeşit oluyor mecburen.Erkek denen mahlukatlar pilav,salata her çeşit istiyor.Bize kalsa bir çorba,bir yemek yeter.
Siz çok az yiyorsunuz o zaman.İkinci güne de sıkılıyor insan yemekten ama mecbur dökemezsin.Az da yapsan kalıyor çeşit olunca.Canım bugün bir çorba birde mercimekli köfte yaptım..Birde lokma tatlısı Köfteyi az yaptığım halde yarısı duruyor
Sebze yemeği yapıyorum yanına pilav salata 3 günde bitmiyor ondan sonraGeçen gün 3 patlıcan ile güveç yaptım 2 günde zor bitti
Evet canım çok yemiyoruzSiz çok az yiyorsunuz o zaman.İkinci güne de sıkılıyor insan yemekten ama mecbur dökemezsin.Az da yapsan kalıyor çeşit olunca.
5 'de birşey verme onlara.Evet canım çok yemiyoruzÇocuklar 5 gibi birşeyler yiyorlar öyle olunca 8'de çok fazla yemiyorlar Yemekler kalıyor ondan sonra
Kızlar 12de kurstan geliyorlar o zaman birşeyler yiyorlar5 'de birşey verme onlara.
Hadi ya acıkmazlar mı yani.Kızlar 12de kurstan geliyorlar o zaman birşeyler yiyorlar8'e kadar vakit uzun kıyamıyorum Gerçi ben vermesem yemezler
AcıkmıyorlarHadi ya acıkmazlar mı yani.Yoksa korkudan mı yemezler.
Ayy çok sıkıcılar o zaman.AcıkmıyorlarYemekle pek alakaları yok kime çektiler bilmem
Sıkıcı olmazlar mıAyy çok sıkıcılar o zaman.Anneleri bu kadar güzel yemekler yapsın yemekler elinde patlasın.
Görsellik önemli Nevoş.Sıkıcı olmazlar mıOğlum onlardan daha iyi Oda görsele bakıyor görüntüyü beğenmezse yemiyor Bizim ev gurme dolu
Öyle oldu galibaGörsellik önemli Nevoş.Oğlun biliyor bu işi. Körle yatan şaşı kalkar demişler.Alıştırdın süslü yemeklere bekliyorlar işte.