- 25 Şubat 2015
- 2.202
- 1.325
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin verdiğiniz şekerpare tarifini deneyeceğim bugün :) Bir sorum olacak, şimdi ben bugün yapıp pişirsem yarın öğleden sonra falan şerbetini döksem olur mu yada sahurda yapıp dökeyim mi ne olur ne olmaz diye bilemedimHarika görünüyorAfiyet olsun
Canım bugün pişir yarın öğleden sonra şerbetini dök hiç sorun olmazSizin verdiğiniz şekerpare tarifini deneyeceğim bugün :) Bir sorum olacak, şimdi ben bugün yapıp pişirsem yarın öğleden sonra falan şerbetini döksem olur mu yada sahurda yapıp dökeyim mi ne olur ne olmaz diye bilemedim
Çok teşekkürederim Sizi de sürekli rahatsız ediyorum kusura bakmayınCanım bugün pişir yarın öğleden sonra şerbetini dök hiç sorun olmaz
Canım ben onu hiç duymadımsen kış hazırlıkları topiğinde yazmıştın bende senden tarif bekliyordumnevoş ya bişey sorabilrmiyim sana... hep sana geliyorum ama hakkını helal et
dolma biberini kış için tuzlu suya salamurasını yapıyorlardı, görmüştüm birkaç yerde...
şimdi bulamıyorum nette,.. genelde dolma biberin içine lahana havuç doldurup turşu kuruluyor ya hep o var nette.. ben onu istemiyorum...ben sadece dolma biberini tuzlu suya salamura gibi yapılışını arıyorum ama bulamadım kışın çıkarıp normal dolma doldurmak için...
varmı bi bilgin?
Rica ederim Estağfurullah canım sen istediğini sor ben biliyorsam ,yardımcı olabiliyorsam hiç sorun değilÇok teşekkürederim Sizi de sürekli rahatsız ediyorum kusura bakmayın
Canım ben onu hiç duymadımsen kış hazırlıkları topiğinde yazmıştın bende senden tarif bekliyordum
Ama araştırayım belki bulurum
Ben kışın kış dolmasını daha çok seviyorum o yüzden taze biber hiç koymadım dolma yapmak içinyok nevom o değil.. baskı biberine diyorsun sen dün gece konuşmuştuk hani.. onu yapıcam zaten onu senelerdir yaparım biliyorum onu... ama bu dediğim dolma biber.. dolma biberin ölçüsü biraz farklı.. o yüzden aradım bulamadım..
dolma biberi salamura yapıp kışın çıkarıp normal dolma yaptığımız gibi yapıyorsun.. daha önce denk gelmiştim şimdi bulamıyorum.. neyse azcık daha arıyım..
Ben kışın kış dolmasını daha çok seviyorum o yüzden taze biber hiç koymadım dolma yapmak için
Bulursan paylaş belki yapmak isteyen olur
Ben de almıyorum canımSadece yemekler için dondurucuya atıyorumÇok güzel oluyorDolma kuru ile yapıyorum yemeklere dondurucudankışın ben sebze almıyorum hormondan ötürü...
genelde buzluğa atardım dolma biberleri.. bu sefer böyle yapayım dedim ama bualamadım.. bi ara çok görüyordum yahu
Cnm çok aşırı şerbetli değil :)hafifti birde şerbeti çektikçe üstüne ekledim kalan şerbetide içi. Bayagı çekmişti :)Çok önceden hazır satılanlar gibi revani tarifi arıyorum diye konu açmıştım da kimse tarif verememişti. Ben de çok irmikli sevmiyorum.Teşekkürler tarif için.Ayrıca eline sağlık.
Eline sağlık.
Şekerpare bana biraz kuru geldi.Belki de resimden öyledir.Eline sağlık.
Bizde de çok sık yapılır.Eline sağlık.
Gazel naber nasılsın canım?nevoş ya bişey sorabilrmiyim sana... hep sana geliyorum ama hakkını helal et
dolma biberini kış için tuzlu suya salamurasını yapıyorlardı, görmüştüm birkaç yerde...
şimdi bulamıyorum nette,.. genelde dolma biberin içine lahana havuç doldurup turşu kuruluyor ya hep o var nette.. ben onu istemiyorum...ben sadece dolma biberini tuzlu suya salamura gibi yapılışını arıyorum ama bulamadım kışın çıkarıp normal dolma doldurmak için...
varmı bi bilgin?
Gazel naber nasılsın canım?
Biz dolma biberi hafif haşlayıp poşetlere koyuyoruz.Kışın etli biber dolması yapıyoruz.Güzel oluyor.
Ben de iyiyim canım.Ehliyeti aldın mı?iyiyim canım sen nasılsın
dolma bibri bende genelde buzlua koyarım, ama buzluğum üç ondan beş bundan derken doluyor.. kurbanda yer kalmıyor bu sefer...
daha önce çok kez denk gelmiştim dolma biber salamurasına ama şuan bulamıyorum
dolma biber bu hafta baya ucuzladı pazarda bir iki kilo alıp yapayım diyordum
Ben de iyiyim canım.Ehliyeti aldın mı?
Salamura nasıl oluyormuş.Bizde iki dolap olduğu için sorun olmuyor.Daha erken dolma bibere.Yaz sonuna kadar olur.
Evde olmayacaksan şimdiden alman mantıklı tabi.şimdiden yapıp koyacam canım... yaz sonu pek evimde olamayacağım için..
evet aldım ehliyeti canım
şükür tek girişte aldım...
Evde olmayacaksan şimdiden alman mantıklı tabi.
Tebrik ederim canım.Benim gibi alıp hevesin geçmesin kullan arada.
O zaman sana da bir tane araba alsın dimi.yok kullanıyorum canım :) hatta eşim pek dertli :) karıya ehliyet aldık, arabayı vermez oldu diye
yaz sonu evde olamayacam canım, nasipse kardeşim evleniyor düğünümüz var... annemlerde olacağım...kış hazırlığını biraz çabuk tutmam lazım.. düğün telaşesinden kış için hazırlıklara fırsat bulamam