- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
Düzelttim canım.Ben resimleri niye goremiyorum yahu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düzelttim canım.Ben resimleri niye goremiyorum yahu
Teşekkür ederim canım.ayy çok güzel görünüyo canım ya ellerine sağlık.
Ellerinize sağlıkAfiyet olsun
Sağol Nevoş.Ellerinize sağlıkAfiyet olsun
bende merak etmiştimm süzme bulgur pilavınıSüzme bulgur pilavı nasıl oluyor acaba?
Selam karabiber.Evet sen geçen ramazan buradaydın.Tanıdık nicleri görmek sevindiriyor beni.Yaptıkça ekleyeceğim muhakkak.Sen de ekle ama.bende merak etmiştimm süzme bulgur pilavını
adracım 2 yıldır takip ediyorumm sahur topiğinde bu sene de bekliyorumm resimli tariflerini
Tabi canım yazarım.Ben bugünkü ölçülerimle yazayım.Siz bunu azaltıp veya artırabilirsiniz.Koyu olursa süt eklenir.Pirinç biraz fazla oldu ben de süt ekledim.sen nasıl yapıyorsun canım fırın sütlacı rica etsem tarifini yazarmısın
Hayırlı Ramazanlar canımBekliyoruz resimleriMerhabalar gelenekleşen bir topik daha :)
Geçen sene hamileydim ve oruc tutamamıstım kimseyide iftara alamamıştım...
Bu sefer tutucaminş ve misafir ağırlamayı düşüğnüyorum.
Çalışıyorum 11 aylık bebeğimde var ama ramazanda kalabalık güzel geçiyor...
Gece sahura kalkamadık saati duymamışız işin garip yanı dün yediğim kahvaltılıkla duruyorum ve mşidem yapıştı.
Akşama ananemdeyiz gidice atarım fotoğrafını :)
Selam karabiber.Evet sen geçen ramazan buradaydın.Tanıdık nicleri görmek sevindiriyor beni.Yaptıkça ekleyeceğim muhakkak.Sen de ekle ama.
Tabi canım yazarım.Ben bugünkü ölçülerimle yazayım.Siz bunu azaltıp veya artırabilirsiniz.Koyu olursa süt eklenir.Pirinç biraz fazla oldu ben de süt ekledim.
8 bardak süt
1 çay bardağı pirinç
1 su bardağı şeker+yarım çay bardağı
2 yemek kaşığı tepeleme nişasta
1 paket vanilya
Pirinçlerin üzerine çıkacak kadar su koyup pişirdim.Pirinç pişince sütü ve şekeri ekledim.Kaynayınca nişastayı suyla açıp ekledim.5 dakika kadar pişirdim.Almaya yakın vanilyayı ekleyip çok az daha pişirdim.Tepsiye su koyup sütlaçları yerleştirdim.(Sütlaçların yarısına yakın su koyulacak.)Üzeri kızarana kadar pişirdim.(Genelde bir yumurta sarısını da sütle açıp eklerim ama bugün koymadım)
Ellerine sağlık çok güzel görünüyorlar
Sağol canım.Tatlı çok yemesek iyi olur ama ramazanda insanın canı istiyor.Gerçi benim her daim istiyor o başka da.Bugün ilk gün ye gitsin boşver.ellerine sağlık canım aslında tatlıyı hafta sonuna kadar yapmayacaktım hafta içi meyve hafta sonu tatlı diye belirlemiştim tatlı proğramımı ama sen bana bozdurdun eve gidip sütlaç yapıcam bende :)
Eline sağlık Efser.Pişince de resim isteriz.Eki Görüntüle 1560073
Fırına girmeye hazır
Uzun gölde yediğim sütlaçı lezzetini unutamam ,eminim sende çok lezzetli yapmışsındır ellerine sağlık tatlım
Sağol canım.Ellerine sağlık çok güzel görünüyorlar
Valla dayanamadım pişmesini bekleyemeden ekleyi verdim resmi tabiki canım yarım saat içinde fırına verceğimEline sağlık Efser.Pişince de resim isteriz.
İyi yaptın canım.Bekliyoruz.Valla dayanamadım pişmesini bekleyemeden ekleyi verdim resmi tabiki canım yarım saat içinde fırına verceğim