- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
Yakıyorum kendimi yananı görür Allahgüneşleniyon mu:
Üst çeneyi genişletmek için aparey takıldı bende bir sene durduOnun ağrısını çok çok iyi bilirim tam çiğneyen dişlerin ağrıyor kabus gibiydi resmen:26:
Ben elimle bölerek yiyorum yada bıçakla kesiyorum ama hiç eğlenceli değil.. Çay kahve ikisinide severim.. Kolayıda çok canım çektiğinde pipetle içiyorum artık ne yapayım bazı yiyeceklerin yanına sadece kola yakışıyor:26:
Yakıyorum kendimi yananı görür Allah
Çok fena acısı çokaynı şeyleri yaşamışız inşallah sonu güzel olur ben pipetle içtiğim hale ilacı eritmişti bende sağlıksız zaten bıraktım hepten yerine ıce tea şeftali geldi daha iyi kesip yemek ahh ahh nasıl anlatıyorsun yaşadıklarımızı öyle
ikimizin de teedavisi aynı demek ki:26: Ben ice tea sevemedim bir türlü ondan kolaya devam ama hamburger yiyorsam başka şeyde aramamTellerim çıksın herkese bir söz verdirdim yiyemediğim ne varsa aldırcam ziyafet çekcem
Bende işlem bittiğinde ziyafet çekeceğimhamburger yiyebiliyoruz bu çok güzel hamburger yiyorum hep burgerkıng
evet hamburger yumuşak olduğu için sorun çıkmıyor bende afiyetle yiyorum hatta geçen gün hızımı alamayıp ikili menü söyledim ohh afiyetle yedim
Çok seviyorum ya dün iftarda yedik dışarıda düşün deli gibi kim olsa ev yemeğine yönelir ben hamburgeregeçen yanında yetmedi aynen tavuk eki falan aldım
Ben ev yemeğindense dışarda yemeği daha çok seviyorum döner hamburger kebap
Evde yeterince güzel ev yemekleri yiyorum çok şükür o yüzden dışarıda aynen bahsettiğin çeşitleri yemeği tercih ediyorum
valla yemekleri annemm dusunsun tatlilar bendennnn 😊😊🙈
pek istedigim gibi olmadi ama naaaapalim artikk idare etcezz :) Eki Görüntüle 1175509
Bu da benden ...çarşaf boregi:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki linkte canım.Damla sakızı isteğe bağlı.Eklediğimde yok.Bir de kadayıfı kavururken şeker yerine pudra şekeri döküyoruz.Kıtır kıtır şekeri hissetmek istiyorsan şeker kullanabilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=313720
İkisini de denedin mi peki ? Ben şekerle yapmıştım biraz sert oldu sanki pudra şekeri nasıl oluyor birde öyle denemek isterim
Evet canım bizim çok sık yaptığımız bir tatlıdır.Şekerle sert oluyor.Pudra şekeriyle çok daha güzel oluyor.
Bende çok severim bu tatlıyı ama iki kere yaptım ikiside sert oldu kadayıfı.. Senin attığın fotoğraf çok hoşuma gitti özellikle kadayıfın görüntüsü o yüzden sorum peki pudra şekerini ne kadar koyuyorsun o verdiğin tarife 1 su bardağı şeker yazıyor ona göre 1 su bardağı pudra şekeri uygun mudur:26:
Bir su bardağı koyuyorum.Ama sen çok tatlı olmasın olmasın dersen ölçüyü azaltabilirsin.Tadına bak öyle karar ver.
Bir su bardağına yakın koyuyorum.Ama sen çok tatlı olmasın olmasın dersen ölçüyü azaltabilirsin.Tadına bak öyle karar ver.