- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
Dün geceki sahur yemeğimiz.Hamburger ekmeğinden kolay pizza.
Salataların günahı ne:)Normal salatadan daha çok seviyorum.Tavsiye ederim.Turşu salatası.
Salataların günahı ne:)Normal salatadan daha çok seviyorum.Tavsiye ederim.Turşu salatası.
kızlar ellerinize sağlık
yine dokturmussun adraaaa
Adra bunu bende çok sık yaparım ama göbek kıvırcıkta eklerim büyük büyük doğrayarak içerisine harika oluyor değil mi
Evet canım güzel olur.Ben de ekleyecektim ama evde yoktu.Çoban salatadan daha çok seviyorum.Damağıma hitap ediyor.
Çoban salatasını normalde de pek sevmem kıvırcık mevsim salataları olabilir ama bu enfes şeyin yeri hep ayrıdır bende canım nasıl çekti şimdi
Ya ne kadan az ne demezsin tamı tamına 6 saat ne kadan az Eki Görüntüle 1175350 çok açım kız bildiğin gibi değil
Az de psikolojin düzelsin.Sabaha mı kaldın ne oldu.
Az az düzeldi şimdiakşam da çok yedim aslında yedikçe yediriyor demek ki
Çok yiyen daha çok acıkıyor.Bundan sonra dikkat edersin.
Az yiyorum aslında hep az az bütün çeşitleri tadıyorum ve şişmiyorum bu Ramazan böyle ama dün gece abarttım krepten waffle denedik kardeşimle ah o waffle yaktı beni
Krepten waffle çok yaratıcı.Hamur yediğin için çok acıktın işte.Yesesek ama yenmeden de olmuyor ki.
Çok güzeldi niye öyle diyorsun kişeker gibiydi hamuru kardeşim bulmuş üzerine nutella sonra meyveler çikolata sosu meyveli sos al sana waffle
Gece onu yersen şimdi kedi gibi dolanıp durursun işte.
çok güzeldi niye öyle diyorsun kişeker gibiydi hamuru kardeşim bulmuş üzerine nutella sonra meyveler çikolata sosu meyveli sos al sana waffle