- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
Çok aşırı tatlı olmasın yarım su bardağından biraz fazla koyarım o zaman tam olur sanırım..
Çok tatlı sevmiyorsan önce yarım su bardağı koy.Tadına bakıp ekleme yaparsın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok aşırı tatlı olmasın yarım su bardağından biraz fazla koyarım o zaman tam olur sanırım..
Çok tatlı sevmiyorsan önce yarım su bardağı koy.Tadına bakıp ekleme yaparsın.
bende güllaç yaptım kızlar..orda 4 bardak şeker yazıyordu ben bir büyük kupa koydum şekeri..
Çok teşekkür ederim
Güllaçı bir kere yedim sevemedim.Ama hazırdı.Ramazan bitmeden denemek istiyorum.Benim tatlıyı sevmemiş olmam olabilemez.Karadeniz'de pek revaçta değil bu tatlı:)
açım
susuzum
uykusuzum
kız benim kökende karadeniz ,
belki beklemiştir güllaç..
inan o gün yapıldıysa süper oluyo araya fındık vs koyabilirsin..gerçi hepsi çok pahalı ya..
sabahın köründen beni uyanığım ya :)Az kaldı dayan:)
Hemşeri çıktık yani.
Güzel bir pastaneden almıştım ama olabilir.Fındıktan bol birşey yok bizde.Gerçi bu sene fındık yok maalesef.Mutlaka deneyeceğim ama.
Genelde yarım kilo kadayıfa 4 bardak şeker,5 bardak su koyuyoruz.Şerbetini sogutuyoruz.Kadayıf fırından cıktıktan 5 dakika sonra şerbeti döküyoruz.İlk sıcaklıkla dökersen çok yumuşak olur.Diri daha iyi oluyor.adracım sen muhallebili kadayıf yapmıştın değilmi sadede yaptınmı..hazır sade yaptıysak su ve şeker miktarını..sıcakmı soğukmu dökülecek yazabilirmisin..
Hayırlı Akşamlar
Bugün Akşam üstü kuzenim haber verdi.Yakında bir şehirdelermiş iftara geldiler
Çok koşuşturdum Eşimde işe gideceği için pek birşey yapmayacaktımAncak bunları hazırlayabildim
İftar menüm
Mercimek çorbası
Fırında sebzeli tavuk
Pirinç pilavı
Tepsi böreği
Çoban salata
Baklava
Dondurma -meyve
Genelde yarım kilo kadayıfa 4 bardak şeker,5 bardak su koyuyoruz.Şerbetini sogutuyoruz.Kadayıf fırından cıktıktan 5 dakika sonra şerbeti döküyoruz.İlk sıcaklıkla dökersen çok yumuşak olur.Diri daha iyi oluyor.