Sen iftarda bir hurma ye tatlı isteğin gider.Sizin yerinize ben kendimi feda ettim.
Ben de böyle yapıyorum güzel oluyor.Arkadaşlar bir el atın bana ; sahur için patates keki yapacağım ama tarifimi kaybetmişim , uzun zamandır da yapmıyordum unuttum dolayısıyla. Bilen var mı? Hani küçük doğranmış patates , dereotu ve maydanoz oluyordu içinde.
Arkadaşlar bir el atın bana ; sahur için patates keki yapacağım ama tarifimi kaybetmişim , uzun zamandır da yapmıyordum unuttum dolayısıyla. Bilen var mı? Hani küçük doğranmış patates , dereotu ve maydanoz oluyordu içinde.
Anlatım süper olmuş , eminim tadı da öyledir. Deneyeceğim teşekkürler :)
bak hele bak bi de öneride bulunuyo napalım artık oyle olsunbi de burda pudingli kuru baklava yapıyolar bak şimdi ondan da istedi canım anaeeemm
anladım canım
dolmalık biberleri etsiz dolma yapabilirsin
yanına da mercimek çorbası ohhh mis 2 günlük yemek
hatta komposto seviyorsan bir de komposta
işten gelince hazır yemek işte
Benim yerime de yeMumbar dolmasının adı bile beni rahatsız ediyor özellikle o görüntüsü aklıma geldikçe tuhaf oluyorum yiyenlere saygım sonsuz tabi ama görüntü çok kötü ya :26:
Etsiz yaptım canım onu işten gelince hemen iftardan önce yaptım şimdi yarına hazır zaten o niyetle almıştım pazardan zeytinyağlı yaparım diye bir çorba yaparım yanına dediğin gibi belki yanına birşey ilave ederim mesela kabak kızartabilirim yoğurtlu sarımsaklı.
Sen neden yiyemiyorsun canım yurt dışında mısınyok ben de almıyım mumbar filan
Neresiymis orası.Kekli baklava biliyorum ama pudinglisini duymadım.Laz böreği gibi birşey oluryordur herhalde.
Yarın için geceden yaprak sardım