iyi geceler hanımlar başlık çok güzel olmuş....
Allah kabul etsin herkesin orucunu...
yarın akşam eşimin ailesi iftara gelecek biraz kalabalıklar çocuklarla birlikte 25 kişi falan olacağız.. şöyle bi menü oluşturdum ama az mı diye içime sinmiyor fikir verirsniz çok sevinirim...
mercimek çorbası
orman kebabı
nohutlu pilav yanına tavuk
su böreği
z.yağlı sarma
çoban salata
vişne komposto
tatlı olarak da şekerpare
bunları yapıcam yanına bi çeşit daha salata yada z.yağlı eklesem mi yada şeker parenin yanına bi tatlı daha,sütlü bişey de olabilir yada eşime baklava aldırabilirim ne dersiniz?
yada yeterli mi?
yarın akşam eşimin ailesi iftara gelecek biraz kalabalıklar çocuklarla birlikte 25 kişi falan olacağız.. şöyle bi menü oluşturdum ama az mı diye içime sinmiyor fikir verirsniz çok sevinirim...
mercimek çorbası
orman kebabı
su böreği
z.yağlı sarma
çoban salata
vişne komposto
bunları yapıcam yanına bi çeşit daha salata yada z.yağlı eklesem mi yada şeker parenin yanına bi tatlı daha,sütlü bişey de olabilir yada eşime baklava aldırabilirim ne dersiniz?
yada yeterli mi?
mercimek çorbası
orman kebabı
su böreği
z.yağlı sarma
çoban salata
vişne komposto
yada yeterli mi?
biraz kalabalık bi aileyiz cnmHayırlı sahurlar hoşgeldiniz
Bence menü çok güzel olmuşNe fazla ne eksik
Misafirleriniz bayağı kalabalık ama menü bayağı çeşitli o yüzden yeter diye düşünüyorum.Allah yardımcınız olsun
bir kus sütü eksik masAllah cnm ztn iftarda bir bardak su ve bir corba bile yetiyor doymaya. sen masAllah döktürceksin bence yeterli, sadece yogurtlu birsey yapabilirsin onada gerek yok ama ilaki az diye düsünüyorsan :)
Fazlasıyla yeterli bence.
biraz kalabalık bi aileyiz cnm
teşekkür ederim... amiinn inşş..
saol cnm Allah mahcup etmesin de yapayım inş...
aslında yoğurtlu bi salata bende düşündüm ama pek fazla sevmiyorlar soğuk salataları ondan kararsız kaldım...
bakalım yarın mutfağa girince belli olacak eklemeler
inş yeterli olur kalabalık olduğu için biraz endişeleniyorumm.. inş sorun olmaz
O endişe hep olur ama sonra o yemekler sana kalır,sen iki üç gün aynı yemekleri yemek zorunda kalırsın:)))
evet orasınıda düşünüyorum çok fazla kalsın istemiyorum çünkü bende bu hafta boyunca davetliyim hep ziyan olur kalan dengeli yaparım inş yarın yazarım artık
Bu topiği okudukça evlenesim ve eşime bol bol değişik yemek yapasım geldiÇok güzel enerjiniz var özendim resmen
İnşallah o da olur:)Şimdiden öğrenin.Kalbe giden yol mideden geçermiş.
Yemek yapmayı biliyorum çok da seviyorum ama sizin kadar değil su böreği bile yapanınız var
la su böreğinde ne var
Ben böreğimi sıcak sudan soğuk suya sokamam ondan yani
ben yapıp yolliyim o zaman
perde pilav bilirmisin?
kaburga ve işkembe dolmalarını?
İşkembe mieve sokmam ki ben onu bilmem yemedim asla da yemem
valla hata edersin
mesela annem yaparken sirkeli suda bekletiyor, 4-5 saat en az yıkıyor temizliyor:) ve lezzet müthiiş :)
çok ön yargılıyım ben işkembeye nedense :26: Birde balığa
balığı ben de sevmem