- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi bari ordan yırttık ama aksi gibi kokoreç ve mideyeye ölürümmm
yani ha kokoreç ha işkembe dolması aynı kapı bide eve sokmam diyo ya
hayatımda ilk defa 2 sene önce yedim o kokoreçi çok baharatlıydı sevemedim:)
Dedim ya zıtlık diye ama ne bileyim sevemedim işkembeyi bir türlü
işkembe zaten kokoreç hem de daha temiz, şimdi dışarda nasıl yapıyolar Allah bilir
Soğutamazsın ki Çok seviyorum
işkembe zaten kokoreç Hem de daha temiz, şimdi dışarda nasıl yapıyolar allah bilir
Ben su içmeyi seviyorum içerim diye düşünüyorum.Sizde içmeye çalışın yoksa bu sıcaklarda çok zorlanırsınız
Hoşgeldin canım
Her zaman bekliyorum paylaşımlarını
Ellerine sağlıkAfiyet olsun
Hayırlı iftarlar
Soğutamazsın ki Çok seviyorum
amiinn çok teşekkür ediyorumEvet biliyorum Umarım her zaman daha mutlu günler geçirirsin
teşekkür ederim canım dışarda yeme planı yapamadık böyle bi çare buldukEvlilik yıldönümünüz kutlu olsun.:119:
Gayet güzel bir menü olmuş.
25 kişi çok kalabalıkmış benim eve sığmaz sanırım o kadar kişi ama ramazanın da tadı boyle oluyor bir kişi bile gelse eve sofra bereketleniyor şenleniyor ne mutlu tüm ailenz birarada menü gayet güzel olmuş bence zaten iftarda çok bişey yenilmiyor ellerinize sağlıkiyi geceler hanımlar başlık çok güzel olmuş....
Allah kabul etsin herkesin orucunu...
yarın akşam eşimin ailesi iftara gelecek biraz kalabalıklar çocuklarla birlikte 25 kişi falan olacağız.. şöyle bi menü oluşturdum ama az mı diye içime sinmiyor fikir verirsniz çok sevinirim...
mercimek çorbası
orman kebabı
nohutlu pilav yanına tavuk
su böreği
z.yağlı sarma
çoban salata
vişne komposto
tatlı olarak da şekerpare
Ben böreğimi sıcak sudan soğuk suya sokamam ondan yani
Sahur menüm
Patatesli kaşarlı sosis
Kahvaltılıklar
Domates salatalık bol kekikli
benim bildiğiim bağırsaktan da işkembe dolması yapılıyor değil mi ?yok işkembe ile kokoreç aynı değil. Kokoreç işkembeden değil bağırsaktan yapılıyor.