Öyle vallahiYapsan ayrı yapmasan ayrı erkek milleti anacığım yaranamazsın
Gelmişken paylaştım bile cnmcımmm
sağol canım benimYeşil fasulye patlıcan en sevdiğim yemekler afiyetler olsun :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu limonatayı nasıl yaptığını yazar mısın?
bu limonatayı nasıl yaptığını yazar mısın?
İstekleri bitmiyor arka arkaya yapmaya başlayınca senin yüzünden kilo alıyorum diyor
Tabiki:)
İki limonun kabukları rendeleniyor.Bir bardağa yakın şekerle ve bir tane taze nane yaprağıyla iyice ovuluyor.Kabukları rendelenen limonla birlikte dört limonun suyu sıkılıyor.Sonra yarım kiloya yakın çilek blendırdan geçiriliyor.Diğer karışımlar da blendıra eklenip iyice karıştırılıyor.Kıvamına göre su ekleniyor.Tel süzgeçte süzdürülüyor.Bu kadar.
Aynı anda yazmışız Adracım şeker eklemeden tadı nasıl oluyor acaba :44::44:
Evet öyle olmuş:)
Şeker eklemeden çok acı bir tadı olur.Yani ben içemem:)Diyet içinse tatlandırıcılar oluyor markette onu atabilirsin içine.
tatlandırıcılara karşıyımmm biraz incir veya kuru üzüm ekleyebilirim belkiiiDiyet için tabiii kuzummm ömrüm diyetle geçtiii
Dün
Mercimek çorbası
Et sote
Milfoyden peynirli börek
Salata vardı..
Bugunde resmini atarım inş.
Mercimek çorbası
Biber dolması
Karışık börek
Salata
Arnavut üsülü paça :))
Baklava
Afiyet olsun herkesee
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Onlar tatlandırmaz ki.Araştırmıştım biraz doğal olanları oluyor onların.Ben pahalı diye almamıştım:)Ne tesadüf. Benim ömrüm de diyet adı altında yemekle geçti.Ama hep diyetteydim.
Afiyet olsun herkese.bizde iftar oldu
hiç yoktan iyidir Adracımmmmm ben artık karar verdim cıs yemekler hayatımdan çıktııı yoksa ben bu hayattan çıkacaktım
Sen de çok beceriklisin Adracımmm arada geliyorum yarışmalara yapıp yememekte olmaz ama dikkat et kuzumm
Teşekkürler ederim.[emoji5] seninkinideeyımyımyımmmmmmmmmmmmm
Allah kabul etsin
Afiyet olsun herkese.bizde iftar oldu