- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.027
- 798
Büyük kızım elini eteğini çekti mutfaktanKızın yapmıyor muBenim oğlum bile çok meraklı
Kurabiye,kek birlikte yapıyoruz.Börek yaparken mutlaka hamur ve oklava istiyor
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyük kızım elini eteğini çekti mutfaktanKızın yapmıyor muBenim oğlum bile çok meraklı
Kurabiye,kek birlikte yapıyoruz.Börek yaparken mutlaka hamur ve oklava istiyor
![]()
Ben seni uyardımhanı nerde kabul etmısım hıcte oyle bısey yok![]()
Acaba büyüdükçe mutfak ilgisi azalıyor muBüyük kızım elini eteğini çekti mutfaktanEn küçüğüyle ortanca meraklı da, ortalık batıyor el attılar mı
En küçüğüne geçen su böreği yaparken hamuru açtırdım, zevkten dört köşe oldu, çok hoşuna gitti
![]()
Sen daha dün demedin mi işim yok yarışmaya katılacağımNe zaman geliyor bizim sofra
![]()
bu mesajların ıkısıde skandalBen seni uyardımsen olsun söylesin dedin
![]()
Amin saolun sizinde var sanırım =)MâşaAllah, Allah bağışlasın![]()
Kim demiş mikser diye, cici, uslu kız Tolin
Tühh ben kaçırmışım o dediğini, neyse artık iş işten geçti
ben size demedimmi yemek yapıp yarısmaya katılmak yasak dıye neden yaptın![]()
goruyosunuzya işte nurlunun sofralarının hepsı aslında benımKim demiş mikser diye, cici, uslu kız Tolin
Tühh ben kaçırmışım o dediğini, neyse artık iş işten geçtiBir sofra da senden görelim
![]()
Sorma, ergen oldu, unuttu biziAcaba büyüdükçe mutfak ilgisi azalıyor muBende ne güzel yapıyorlar diyorum
Kirlenmek güzeldirHoşuna gitmez mi çok seviyorlar
![]()
Korkma Vuslat'cım içindekileri rahat rahat söyleKim demiş mikser diye, cici, uslu kız Tolin
Tühh ben kaçırmışım o dediğini, neyse artık iş işten geçtiBir sofra da senden görelim
![]()
Evet, bende de 4 tane var:)Amin saolun sizinde var sanırım =)
İnşaallah olmaz canımSorma, ergen oldu, unuttu biziDiğerlerinde değişim olmaz umarım
![]()
Ihııhh tabigoruyosunuzya işte nurlunun sofralarının hepsı aslında benım![]()
Beni kollayacak mısın, ona göreKorkma Vuslat'cım içindekileri rahat rahat söyle![]()
Tabi canım her zaman arkandayımIhııhh tabi
Beni kollayacak mısın, ona göre![]()
ben yalanmı soyluyorum yaneIhııhh tabi
Beni kollayacak mısın, ona göre![]()
git bidahada gelme siteyeTabi canım her zaman arkandayımAma 5 dk sonra yatmaya giderim ona göre
![]()
İnşaAllahİnşaallah olmaz canım![]()
Oy kıyamam inşaallahİnşaAllahKüçük kızım, anne ben bu kadar süt içicem büyücem sen yatıcan, ben yemek yapıcam diyor, her süt içişinde
![]()
İyi ben de seninle beraber ortadan kaybolayım o zamanTabi canım her zaman arkandayımAma 5 dk sonra yatmaya giderim ona göre
![]()
Estağfirullahben yalanmı soyluyorum yane![]()