- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
varmi ve ben bilmiyorumBenim instagram var zaten
Ne yapacan oraya yemek mi ekleyeceksin![]()
Benim için sürpriz olmadı,ben zaten biliyordum bunutamam nevosum bana uyar
nuryolu @cimcimegfb @aeben
deynepnaz @-VUSLAT-
kizlarrrrr
nevosun yaptigi iftar sofrasi varya onu annesi hazirlamis size ben yaptim diye yutturdu
dün telefonda konusurken anlatti
birde sizleri annesinin yaptigi yemekle solliyacakmis
nasil nevosum![]()
Seni takip etmeyeceğimvarmi ve ben bilmiyorum
yooo seni taakip etcem burayada naklen yayin yapcam![]()
Siz iyi bir ikili oldunuzBenim için sürpriz olmadı,ben zaten biliyordum bunu![]()
Tamam seni çok seviyorum da yalan da yazamam,dürüst olalım.Siz iyi bir ikili oldunuz![]()
Beni sevmeyenler Rabia ile kanki oluyor önce bunu bilmelisinTamam seni çok seviyorum da yalan da yazamam,dürüst olalım.![]()
Seller gider kum kalır diyeyim o zamanBeni sevmeyenler Rabia ile kanki oluyor önce bunu bilmelisinTamam dürüst ol bakalım
![]()
sendemi faceden takip ediyordunBenim için sürpriz olmadı,ben zaten biliyordum bunu![]()
Doğru yolu bulmaya başladınSeller gider kum kalır diyeyim o zamanuyyyy canım benim,KKnın gülü
![]()
Yok o sadece buradan anlamışsendemi faceden takip ediyordun![]()
ben seni takip etsemSeni takip etmeyeceğim
Bütün sırlarımı ortaya döküyorsun![]()
sira sanada gelecekTamam seni çok seviyorum da yalan da yazamam,dürüst olalım.![]()
Bulman çok zor değil adımı biliyorsun,ara belki bulursunben seni takip etsem![]()
selmi firtinami bi düsünSeller gider kum kalır diyeyim o zamanuyyyy canım benim,KKnın gülü
![]()
evet artik kiza neler yaptiysan ruhunu okumusYok o sadece buradan anlamış![]()
Beceriksiz olduğumu keşfetmiş
bulucam zaten araban ne onun modelini bile yayicagim ortaligaBulman çok zor değil adımı biliyorsun,ara belki bulursun![]()
odami kesf etmis belliydi baklava patlican yakarsan olcagu buyduBeceriksiz olduğumu keşfetmiş![]()