Ayyy aeben abla onlar ne öyle bodoslama dalasım geldi içine, afiyet bal şeker olsun, bir ara gaza gelip ekmeğimi bile kendim yapıyordum tam buğday unu alıp, sonra bir bıraktım hamur yoğurmayı tam bıraktım, ama hafta sonu çiğ börek yapıcam inşXperim kız bak gece gece ne yaptım senin yüzündenKeşke sanada suna bilseydim
Teşekkür ederimEllerine sağlık canım başarılar
Gece hamur işi hiç yapmam aslında , evde sahurluk bişi yoktu mecbur kaldım yorgun argın yaptım şimdiAyyy aeben abla onlar ne öyle bodoslama dalasım geldi içine, afiyet bal şeker olsun, bir ara gaza gelip ekmeğimi bile kendim yapıyordum tam buğday unu alıp, sonra bir bıraktım hamur yoğurmayı tam bıraktım, ama hafta sonu çiğ börek yapıcam inş
Komşumuz ev sahibi kuzum kışın kaloriferleri yakmayıp dondurdular bizi, kış çıkışı da tartışma çıktı aramızda mayalık yoğurt bile istemiyorum kendilerinden, arkadaşımdan alıp geliyorum mayalık yoğurdumuKuzum komşuya da goturseymissin keşke
Ben yemek yedircek kimse bulamadım tek başıma iftar yapıyorum
İlk iyidir meraktan çatla çatla geçmez
Yok ankaraya geleceğiz inşallah tayin yeni çıktı abla, çok teşekkür ediyorum davetin için ama, yemiş kadar oldumGece hamur işi hiç yapmam aslında , evde sahurluk bişi yoktu mecbur kaldım yorgun argın yaptım şimdi
Ya kuzum izinli oldugun birgün çık gel ankarada degilmiydin sen ?
O zaman hiç vermeKomşumuz ev sahibi kuzum kışın kaloriferleri yakmayıp dondurdular bizi, kış çıkışı da tartışma çıktı aramızda mayalık yoğurt bile istemiyorum kendilerinden, arkadaşımdan alıp geliyorum mayalık yoğurdumu
Teşekkür ederimBayilirim kremalı patatese ellerine sağlık
Teşekkür ederimSofran cok güzel gorunuyor canim
Ellerine sağlık
Başarılar dilerim
Teşekkür ederimAntepia27 abla, Ayy çok sevindim seni gördüğüme de. Takımda devam ediyor musun? Ben bir ayrıldım pir ayrıldım takımdan, sene oldu nerdeyse. Zayıflamadım ama korudum kilomu çok şükür bir gazla daha girip mezun olurum inş
Sen ve nana da azmiyle hatırladıklarımdansın, aynura gidince dikiş tutturamadım ben sonra da dönmek kısmet olmadıCanım suanda izindeyim inşallah en kisa zamanda donup 2.sayfami acip zayidlayacagim
Geçen yaz takimda heyecaniyla hatirladiklarimdansin bi derece alinca sevinip esinle paylasirdin cok güzel bir yaz gecirdim sizin gibi güzel insanlarla inşallah bu yazda ayni heyecan ve ayni azimle olmak istiyorum tayin düşünüyor dunuz ciktimi tayininiz
Sevgiyle kal canim koruyaboldigine cok sevindim
Sen ve nana da azmiyle hatırladıklarımdansın, aynura gidince dikiş tutturamadım ben sonra da dönmek kısmet olmadıSen iste yeter ki ablam biliyorum senin azmini
O zaman bir taşındık abla, merkezden ilçeye geçtik çok şükür ilçe çok daha iyi geldi bize. Şimdi tekrar taşınacağız bu defa şehir değiştiriyoruz ama, 3 senede 3 defa taşındım bu 4 olacak umarım bu defa yerleşik düzene geçebiliriz
Teşekkür ederimellerinize saglik cok güzel görünüyor yemekleriniz
yarismada basarilar dilemeden o tencere sarmayi bana ver
Ya ben burda, bu yarismanin acildigi konuda bile ban yedimAminben çorbalara katılcaktım olmadı bir türlü cesaretimi toplayamadım, "yapamam ben yea " diye, ilkini atlattım ya bundan sonra ben de sıkı takipteyim
Ban yeme riski en düşük bölüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?