- 29 Nisan 2015
- 31.356
- 105.528
Canooooom ciceeeeem ozledimyaaaçok teşekkür ederim kuzumEllerine emeğine sağlık peri cannnsofran çok güzel görünüyor
Yarışmada başarılar diliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canooooom ciceeeeem ozledimyaaaçok teşekkür ederim kuzumEllerine emeğine sağlık peri cannnsofran çok güzel görünüyor
Yarışmada başarılar diliyorum
Çok teşekkür ederim canım benimEllerine sağlık, çok güzel olmuş sofran
Canimm Cook teşekkür ederimEllerine sağlık canım çok güzel olmuş hepsi, başarılar dilerim
Çok teşekkür ederim canısıııPerimm yine tenk cümbüşü olmus ellerine saglık şahane başarılar silerim
Kuzucuuuum Cook teşekkür ederim fistigimmmmSenin gibi cıvıl cıvıl olmuş, ellerine sağlık kuzum Yarışmada bol şanslar
Canimcim Cook teşekkür ederimmmEllerine sağlık canım benim çok güzel olmuş başarılar diliyorum
Seninkiyle aşık atamaz benim sofra minikim hele tatlın nuriş ilebana cok guzel olmus diyene bak hele
Çok teşekkür ederim tatlımEline emeğine sağlık canım
Rica ederim bal kuzumKuzucuuuum Cook teşekkür ederim fistigimmmm
Koktu vallahi canım Cook teşekkür ederim canım benimEllerinize sağlık miss gibi ekmek kokmuştur ev..afiyet olsun..İskender çok severim.bol şans diliyorum
Bende özledim, cabuk gelCanooooom ciceeeeem ozledimyaaaçok teşekkür ederim kuzum
YerüüünnnRica ederim bal kuzum
100 MB ile girdim canom ayın 6 si yenilencek artık bu şekil idare ederim .annemlere gidince ordan falan girerim wifi var .özledim kocamanBende özledim, cabuk gel
Rica ederim canımcım
Seninkiyle aşık atamaz benim sofra minikim hele tatlın nuriş ile
Ye ye yeeeYerüüünnn
Tamam canım kadir geceniz mübarek olsun bu arada100 MB ile girdim canom ayın 6 si yenilencek artık bu şekil idare ederim .annemlere gidince ordan falan girerim wifi var .özledim kocaman
Sağol kuzum senindeTamam canım kadir geceniz mübarek olsun bu arada
TamamSağol kuzum seninde
Ya konuyu bulamadım beni bir etiketle oraya
Triliçem benümmYe ye yeee
YaaaTriliçem benümm