- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.227
- 348
off gözleme miYok vallahi daha sahurda krep dışında hamur işi hiç yapmadım.İftarda yemek en mantıklısı
Patatesli gözleme yapıyorum..Gel beraber yiyelim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
off gözleme miYok vallahi daha sahurda krep dışında hamur işi hiç yapmadım.İftarda yemek en mantıklısı
Patatesli gözleme yapıyorum..Gel beraber yiyelim
![]()
yok sadece yumurta haşlaması yiyor eşim zeytin peynir yokBana kalsa ben de kahvaltılık yaparım ,yumurta haşlaması yemiyorlar,zeytin peynir de susatmaz mı ki?![]()
Kızartma olduğu için pek yapmıyorumoff gözleme miyok yok gaza geldim bile hafta sonu artık eşim hangi gün evde ise çiğ böreği ekliyorum menüme , kesinnn
![]()
ben de hamur açmaya üşendiğimden yapmıyorumKızartma olduğu için pek yapmıyorum![]()
1 kereden birşey olmazben de hamur açmaya üşendiğimden yapmıyorum,
aeben abla kilomu muhafaza ediyorsam bu dikkat edişimden değil tamamen tembelliğimden sanırım
ama ramazan ya canım kalmasın yapıvereyim hafta sonu şu yağlı karbonhidrat topunubi kereden bişi olmaz artık
![]()
Bayram sonu tartıda Deynep'le görüşeceğizÖyleşmiş nevoşum , pardon senide arada kaynatmışım![]()
Çok teşekkür ederim...Sofra sahane olmys canim ,Ellerine saglik ,basarilar![]()
teşekkür ediyorum çok..SOFRANIZ SUPER GORUNUYOR.ELLERINIZE SAGLIK.YARISMADA BASARILAR DILERIM
bu arada sarmalara talibim .kargoya koyup yollarsaniz cok sevinicemdekokar yolda gelene kadar
![]()
Baksen kaçakları bir bir yakalıyorumxpreiaZ kızzzzzzz yerim seni ben,sen yemekler mi yapıyorsun böyleeeeee!!! Maşallah ellerine sağlık :)
sağol canım benim, sen de yapıyorsundur dicem ama bu dönem belki yapamıyor olabilirsinxpreiaZ kızzzzzzz yerim seni ben,sen yemekler mi yapıyorsun böyleeeeee!!! Maşallah ellerine sağlık :)
Tavuk tüketmiyorum artık ben mümkün olduğu kadar, doğal yaşama elimden geldiğince geçmeye çalışıyorum 6 aydır, ama yemek konusunda ister istemez çalışıyor olduğum için pratik şeylere ihtiyaç duyuyorum. Bu da oldukça pratik ve tavuktan daha lezzetli bence, hani tavuklara hormon basıyorlar hindiler de aynı şekilde hormonlu mu onu da bilmiyorum ama tavuk yerine tercih ediyorum. Tavuk yemeklerini seviyorsan bunu da beğenirsin benceEllerinize saglik. Tadi nasil oluyor acaba denemek istedim?
Nanacım benim de gözüm seni arar oldu kaç gündür yarışmada, sen katılmıyor musun yoksa? Benim soframa iltifatlar ederek açtığın börekleri unutturabileceğini sanıyorsan yanılıyorsun
Kuzum komşuya da goturseymissin keşkeNanacım benim de gözüm seni arar oldu kaç gündür yarışmada, sen katılmıyor musun yoksa? Benim soframa iltifatlar ederek açtığın börekleri unutturabileceğini sanıyorsan yanılıyorsunkahvaltı sofran hala gözümün önünde
Kuzum kendimi aştım yarışma için ama yemekler hala bitmedi inanır mısın artık bugün kalanları dökücem mecbur
Çok fazla gaza geldim sanırım, hiç değilse miltarı az tutsa imişim ama artık çok geç, midemiz küçülmüş ramazanda sanırım, neyse bu iyi bişey![]()
Tavuga bayilirim o yuzden sordum zaten kisa zamanda denicem bakalim:))Tavuk tüketmiyorum artık ben mümkün olduğu kadar, doğal yaşama elimden geldiğince geçmeye çalışıyorum 6 aydır, ama yemek konusunda ister istemez çalışıyor olduğum için pratik şeylere ihtiyaç duyuyorum. Bu da oldukça pratik ve tavuktan daha lezzetli bence, hani tavuklara hormon basıyorlar hindiler de aynı şekilde hormonlu mu onu da bilmiyorum ama tavuk yerine tercih ediyorum. Tavuk yemeklerini seviyorsan bunu da beğenirsin bence![]()