Yöresel Tarif Ramazan Sofrası-Hindi Kapama-Banvit Hindi Sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
Neden iftara değil de sahura?.
İftarda yemek sorunu olmuyor . Sahura hamurda pek yapmuyorum yani sahurluk pratik sıcak tarifler lazım bana , iftarda ana yemek olarak pattisi pek yemek olarak düşünmedim çeşit olarak olur ama ,çok çeşit yapmıyorum kalıyor ..

Son düzenleme:
Canım her şey harika görünüyor emeğine sağlık.
Yaprak sarma her şeye bedel zaten
Hindiyi de severim :)
Yarışmada başarılar, hayırlı ramazanlar canım.

ramazanın başından beri tek çeşit yemekle gidiyoruz, bu kadar çeşit bana çok geldi sanırım , ama yok yani küçücük güveç olmasına rağmen yarısı hala dolapta , sosuna sarımsak katıyorum onun lezzetli oluyor ama şişiriyor birazcık
çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için

Xperim ellerine sağlık balım
Herşey çok hoş olmuş . Artık sende yarışma müdavimlerinden biri olursun
Başarılar kuzum

teşekkür ediyorum aeben abla , yarışma etrafında kedi gibi dolanıp duruyorum aylardır , bi bakıp bakıp çıkıyorum, ramazanda cesaretimi toplayabildim ancak, ama katılması bile gerçekten çok eğlenceli oldu fotoğraf çekimleri, masa düzeni için çaba harcamam falan

devamı da gelir inşallahh

Eminmisin nevram birini banlayasım var Allah rızası için sabrediyorum bakalım ne vakte kadar
ayyy olay var derseniz koşarım bak aeben abla ama arada kaynayan da hep ben oluyorum, munenin cımbızı beni hiç affetmiyor

haklısın abla zaten iftarda su, karpuz dolduruyor mideyi, gerçi sahura kadar da acıkmamış oluyoruz ama sahurluk sıcak karbonhidratlar kulağa çok cazip geliyor benim de kaç gündür canım çiğ börek çekiyor nasıl... yapan birini bulsam da yapışsam keşke

Kız sıcak hamır miğdene oturur yahu nevoşla deynep gece hamur işi yapıyo onlara reca et

Kız sıcak hamır miğdene oturur yahu nevoşla deynep gece hamur işi yapıyo onlara reca et
Nevoş hep kahvaltılık yiyor.Ne yapayım bacım ,günler uzun acıkmasınlar diye şeyettiydim.Soruyorum kötü oluyor musunuz diye yok diyorlar.Bardaklarını da boş bırakmıyorum susamasınlar diye,isyan ediyorlar yeter artık,midemiz bulandı çok su içmekten diye

bizim de sahurlar kahvaltı hep, annemgilde pilav makarna falan yerdik ama eşim haşlanmış yumurta istediğinden evlendikten sonra biz de sahuru kahvaltıya çevirdik ama çaysız(uykumuz kaçmasın diye) çaysız kahvaltı da benm için çok anlamsız oluyor

ayyy öyle mi? deynepnaz Nevreste bana çiğ börek yapın sahurluk, yada beni gaza getirin ben yapayım... hafta sonu boşken iftarlık diye mi yapsam yoksa sanki bu daha mantıklı gibi..
Sen yine her ihtimal iftara yap,bizimkiler hamurişine alışkınlar ama sen susayabilirsin.Yürü be kim tutar seni,yaparsın sen

Bana kalsa ben de kahvaltılık yaparım ,yumurta haşlaması yemiyorlar,zeytin peynir de susatmaz mı ki?

ayyy öyle mi? deynepnaz Nevreste bana çiğ börek yapın sahurluk, yada beni gaza getirin ben yapayım... hafta sonu boşken iftarlık diye mi yapsam yoksa sanki bu daha mantıklı gibi..
Yok vallahi daha sahurda krep dışında hamur işi hiç yapmadım.İftarda yemek en mantıklısıPatatesli gözleme yapıyorum..Gel beraber yiyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…