İftarda yemek sorunu olmuyor . Sahura hamurda pek yapmuyorum yani sahurluk pratik sıcak tarifler lazım bana , iftarda ana yemek olarak pattisi pek yemek olarak düşünmedim çeşit olarak olur ama ,çok çeşit yapmıyorum kalıyor ..Neden iftara değil de sahura?.
ramazanın başından beri tek çeşit yemekle gidiyoruz, bu kadar çeşit bana çok geldi sanırımEllerine sağlık canım..Bayağı lezzetli yemekler seçmişsin .Zaten misafirin varmış ,nasıl bitiremediniz ki?Sarmayı tek başına yerdim ben mesela .Gerçi ramazanda 1 tabak yemekle insan tıkanıyor,su daha cazip geliyor insana.Ben de 2 kere katıldım ,şeytanın bacağını da kırdım ama gerisi gelmiyor bir türlü.Masan bayağı şık olmuş,yarışmada başarılar dilerim canım
Xperim ellerine sağlık balım
Herşey çok hoş olmuş . Artık sende yarışma müdavimlerinden biri olursun
Başarılar kuzum
ayyy olay var derseniz koşarım bak aeben ablaEminmisin nevram birini banlayasım var Allah rızası için sabrediyorum bakalım ne vakte kadar
haklısın abla zaten iftarda su, karpuz dolduruyor mideyi, gerçi sahura kadar da acıkmamış oluyoruz ama sahurluk sıcak karbonhidratlar kulağa çok cazip geliyorİftarda yemek sorunu olmuyor . Sahura hamurda pek yapmuyorum yani sahurluk pratik sıcak tarifler lazım bana , iftarda ana yemek olarak pattisi pek yemek olarak düşünmedim çeşit olarak olur ama ,çok çeşit yapmıyorum kalıyor ..
teşekkür ederimElinize sağlık herşey çok lezzetli görünüyor. Başarılar dilerim.
amin sizlere de hayırlı ramazanlarCanım her şey harika görünüyor emeğine sağlık.
Yaprak sarma her şeye bedel zaten
Hindiyi de severim :)
Yarışmada başarılar, hayırlı ramazanlar canım.
Cidden görmezden gelEminmisin nevram birini banlayasım var Allah rızası için sabrediyorum bakalım ne vakte kadar
Kız sıcak hamır miğdene oturur yahuhaklısın abla zaten iftarda su, karpuz dolduruyor mideyi, gerçi sahura kadar da acıkmamış oluyoruz ama sahurluk sıcak karbonhidratlar kulağa çok cazip geliyorbenim de kaç gündür canım çiğ börek çekiyor nasıl... yapan birini bulsam da yapışsam keşke
Yok kuzum beni bilirsin ,relaxayyy olay var derseniz koşarım bak aeben ablaama arada kaynayan da hep ben oluyorum, munenin cımbızı beni hiç affetmiyor
Nevoş hep kahvaltılık yiyor.Ne yapayım bacım ,günler uzun acıkmasınlar diye şeyettiydim.Soruyorum kötü oluyor musunuz diye yok diyorlarKız sıcak hamır miğdene oturur yahunevoşla deynep gece hamur işi yapıyo onlara reca et
bizim de sahurlar kahvaltı hep, annemgilde pilav makarna falan yerdik ama eşim haşlanmış yumurta istediğinden evlendikten sonra biz de sahuru kahvaltıya çevirdik ama çaysız(uykumuz kaçmasın diye) çaysız kahvaltı da benm için çok anlamsız oluyorNevoş hep kahvaltılık yiyor.Ne yapayım bacım ,günler uzun acıkmasınlar diye şeyettiydim.Soruyorum kötü oluyor musunuz diye yok diyorlar.Bardaklarını da boş bırakmıyorum susamasınlar diye,isyan ediyorlar yeter artık,midemiz bulandı çok su içmekten diye
Sen yine her ihtimal iftara yap,bizimkiler hamurişine alışkınlar ama sen susayabilirsin.
Bana kalsa ben de kahvaltılık yaparım ,yumurta haşlaması yemiyorlar,zeytin peynir de susatmaz mı ki?bizim de sahurlar kahvaltı hep, annemgilde pilav makarna falan yerdik ama eşim haşlanmış yumurta istediğinden evlendikten sonra biz de sahuru kahvaltıya çevirdik ama çaysız(uykumuz kaçmasın diye) çaysız kahvaltı da benm için çok anlamsız oluyor
Yok vallahi daha sahurda krep dışında hamur işi hiç yapmadım.
Kız sıcak hamır miğdene oturur yahunevoşla deynep gece hamur işi yapıyo onlara reca et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?