Teşekkür ederimEllerinize sağlık çook güzel görünüyor herşeyyarışmada başarılar
Annem görse gözleri yaşarırdı eminimEllerinize emeğinize sağlık sofranız ve yemekleriniz harika görünüyorKK yemek yarışması bizlere neler yaptırıyor değil mi Çeyizler ortaya çıkmış Kalabalık,bereketli ,bol sohbetli güzel sofralarınız olur inşallah
Yarışmada başarılar dilerim
Misafirleriniz çok anlayışlıynışAnnem görse gözleri yaşarırdı eminimmisafir falan dinlemedim , çorbaları koyunca herkes sofraya oturdu "kalkın önce resim çekicem, yarışmam var benim ya " diye kaldırdım milleti sofradan
Kazanana ne veriyorlar diye sordular madalya deyince bir algılayamadılar ama inşallah kazanırsın dileğinde bulundular yine de
Ay evet canlarım geldi 10 senelik dostlarımdı, onlara ayıp yokMisafirleriniz çok anlayışlıynışçok şanslısınız Allah gönlünüze göre versin,inşaallah kazanırsınız
Bu arada sadece madalya değil1.ye hediyemiz var
Rabbim daim etsin inşaallahAy evet canlarım geldi 10 senelik dostlarımdı, onlara ayıp yok
Herkese bol şanskatılması bile keyifli
Rabbim daim etsin inşaallah
Teşekkür ederizTabi canım ben her seferinde farklı bir heyecan ile katılıyorum. Oylama başlayınca yeni kategoriyi düşünmeye başlıyorum..
Aynen canım burada kavga pek olmaz o yüzden ban yeme riski yokAminben çorbalara katılcaktım olmadı bir türlü cesaretimi toplayamadım, "yapamam ben yea " diye, ilkini atlattım ya bundan sonra ben de sıkı takipteyim
Ban yeme riski en düşük bölüm
Aynen canım burada kavga pek olmaz o yüzden ban yeme riski yok
İnşaallah hep birlikte oluruz
Diğer bölümler için kasdetmedimAyyy ben kavgacı değilim aslında beni yanlış tanımanızı istemem amaçok uyumlu sakin zeki çevik ahlaklıyım Nasıl bir anda ban yiyecek kelimeler parmaklarımdan dökülüyor diye mapısta çok düşünüyorum
2 gün kk dan uzakta çok özledim burayıböyle ayrılıklar olmadan hep birlikte yarışmalarımızla devam ederiz inşallahh
Asıl iddialı olduğum tarif oydu ama gel gör ki sarma için geç kaldımEline sağlık canım başarılar dilerim Güveçteki dolmalar harika görünüyor
Eminmisin nevram birini banlayasım var Allah rızası için sabrediyorum bakalım ne vakte kadarAynen canım burada kavga pek olmaz o yüzden ban yeme riski yok
İnşaallah hep birlikte oluruz
Neden öyle dedin ki?Eminmisin nevram birini banlayasım var sabrediyorum bakalım ne vakte kadar
Bak aklıma düşürdün sahura yapayım bendeNeden öyle dedin ki?.Aebenim kremalı patatesi görünce aklıma sen geldin
Neden iftara değil de sahura?Bak aklıma düşürdün sahura yapayım bendemendil sallama bana deynep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?