Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıskandığın hiç belli olmuyorNur sofrani hic begenmedumm cok berbat
Nurummm ne yaptın sen ya
MÜKEMMELLLLLL
Yarın herkes çiğköfte yapacakBu gidişle bu gece görecek gibiyim Kafamın etrafında çiğ köfteler uçuşuyor
Yarın herkes çiğköfte yapacakBu gidişle bu gece görecek gibiyim Kafamın etrafında çiğ köfteler uçuşuyor
Benim de aklıma yazdıktan sonra geldi RabişBiran içine rabia01 kaçmış gibi geldiEstağfurullah
Haaaaa bu arada Icin sut diyee bir marka mi var
Begenmedimmm allah allah zorlamiiiKıskandığın hiç belli olmuyor
Büyük ihtimalle Aslında kızım bugün çiğ köfte yap diye de tutturmuştu, üşendiğimden yapmadımYarın herkes çiğköfte yapacak
Dikkat et guzelimm ona goreeeBenim de aklıma yazdıktan sonra geldi Rabiş
Ne keskin gözlerin var
Usengec kariBüyük ihtimalle Aslında kızım bugün çiğ köfte yap diye de tutturmuştu, üşendiğimden yapmadım
Ben niye dikkat ediyorumDikkat et guzelimm ona goreee
Ayda yılda bir üşengeçliğim tutuyor, ne var yaniUsengec kari
O zaman yapmak şart olduBüyük ihtimalle Aslında kızım bugün çiğ köfte yap diye de tutturmuştu, üşendiğimden yapmadım
Yarın İnşaAllahO zaman yapmak şart oldu
Nur konuyu açtı gitti, biz burada çiğ köfte kavgasındayız
5-6 sayfa mıYok kiz buradayim ama tarayicim cok yavas diye 5-6 sayfa arkadan geliyom
Kork benden Nevreste savunmadan once dusunecektinBen niye dikkat ediyorum
Ayda yılda bir üşengeçliğim tutuyor, ne var yani
Hakkinda o kadar sey yazdim ki gormedin bileeeYok kiz buradayim ama tarayicim cok yavas diye 5-6 sayfa arkadan geliyom