• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Ramazan Sofrası-Et Döner Ve Domatesli Pilav -İçim Süt Sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
Cok tesekkur ederim canim :KK19:
Bende tavuklu yaparim ,hele ki sahurda ekmek arasina serip soslarim bi de bol maydanoz ooh mis :rolleyes: Aslinda tavuklu daha cabuk ve pistiginden daha sık yaparim :kk77:

İstedigin cogkofte olsun canim ,sofra senin :KK60:
sofrayıda alırım çiğköfteyide :D ben urfada yaşıyorum üç senedir, apartmandaki herkes urfalı bir ben dışardanım. Birbirimize yemek verirken ben götürüyorsam eğer dua ediyorum Allahım nooolur çiğköfte yapsınlar tabağı doldurup versinler diye:D çok şükür haftada bir geliyor ama ben her gün istiyorum yaaa burda el lezzetindenmidir nedir urfalı hanımlar müthişler. Hayatımda ilk kez çiğköfteyle tanıştım burda daha öncesinde güvenemeyip tatmamıştım hiç :kk77:

Çiğköftemden ellerinizi çekin lütfen..:sopa::sopa:
su büyüğün çiğ köfte küçüğün demişler artık kim dediyse :halay:

sofrayıda alırım çiğköfteyide :KK70: ben urfada yaşıyorum üç senedir, apartmandaki herkes urfalı bir ben dışardanım. Birbirimize yemek verirken ben götürüyorsam eğer dua ediyorum Allahım nooolur çiğköfte yapsınlar tabağı doldurup versinler diye:KK70: çok şükür haftada bir geliyor ama ben her gün istiyorum yaaa burda el lezzetindenmidir nedir urfalı hanımlar müthişler. Hayatımda ilk kez çiğköfteyle tanıştım burda daha öncesinde güvenemeyip tatmamıştım hiç :kk77:

Bu sözü ben de Mune'nin kasesi için söylemiştim:KK53: Kase kime gitti sonunda bilmiyorum:KK70:

sofrayıda alırım çiğköfteyide :KK70: ben urfada yaşıyorum üç senedir, apartmandaki herkes urfalı bir ben dışardanım. Birbirimize yemek verirken ben götürüyorsam eğer dua ediyorum Allahım nooolur çiğköfte yapsınlar tabağı doldurup versinler diye:KK70: çok şükür haftada bir geliyor ama ben her gün istiyorum yaaa burda el lezzetindenmidir nedir urfalı hanımlar müthişler. Hayatımda ilk kez çiğköfteyle tanıştım burda daha öncesinde güvenemeyip tatmamıştım hiç :kk77:

O tersi olmasın:lülülü:Benim tansiyonum düşerse açlıktan:işsiz:Çiğköfteyi önce ben gördüm:KK76: bırakıp, çekilin bakalım:KK59:

Back