Yöresel Tarif Ramazan Soframız-Yoğurtlu tavuk çorbası-Komili zeytinyağı sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
Herşeyden önce masaya bayıldım .Çok güzel olmuş pembe pembe...Tavuk çorbasını bende bu şekilde yapıyorum tek farkla terbiyesinde yoğurt olmuyor limon,yumurta sarısı ve un kullanıyorum harika oluyor.Tavuk yemeğinizde iştah açıcı ,zahmet olmazsa tarifini yazarmısınız kısaca.Ellerinize sağlık ve bol şanslar.Hayırlı ramazanlar...

Hayirli ramazanlar :)

Ellerine saglik basarilar dilerim.

Yorgurt corbasini normalde cok severimm tavukla nasil bir tadi var denemek lazim merak ettimm

Ayrica corbayi cok guzel suslemissin sosla.
Salatanin uzerindeki tursuyu gorunce kendimden gectim ya :)

çorba çok güzel görünüyor tadıda güzeldireminim elinize sağlık ama ben dondurmaya ayrı bittim nasıl yapılıyor bir ara tarifini mi istesem acaba masada harika yarışmada başarılar dilerim

Çorba çok güzel gözüküyor çokta severim ama asıl dondurmayı nasıl yaptın bende çok yapmak istiyorum ama deneyemedim henüz B Be_Ni_1012
Masa düzenin ve menünde çok güzel olmuş. Yarışma da başarılar dilerim canım

Yavru bembeyaz sofran bir harika başarılar canım

Harikasinn.sunumlarina tariflerine bayiliyorum.ellerine saglik. Basarilar

Cok tesekkur ederım sızlerden boyle guzel sozler duymak mutlu ettı benı
Corbayı bırde boyle deneyın gercekten guzel oluyor
Tavuk yemegını fırın posetınde yapmıstım isabel oldukca pratık:) 2 tavuk but 3 orta boy patates 1 kirmizi bıber 1 yesıl bıber 1 domates hepsını bır kaba alıp uzerıne az zeytınyag kırmızı toz bıber ve kekık serptım posete doldurdum 180 derecede kizarana kadar pisirdim
Salatalık tursumu da kendım yapmıstım Huy Meselesi

çorba çok güzel görünüyor tadıda güzeldireminim elinize sağlık ama ben dondurmaya ayrı bittim nasıl yapılıyor bir ara tarifini mi istesem acaba masada harika yarışmada başarılar dilerim
Tesekkur ederım cnm
Dondurmayı nası tarıf etsem bılemedım:)
Guclu bır mutfak robotunuz varsa 2 dak surmuyo yapması:)
Once sekerı dokup on sanıye falan karıstırıyorum pudra sekerı oluyo sonra ıcıne bır paket sıvı krema (soguk olacak) ve buzlukta dondurulmus taze meyveyı (ben cıleklı yaptım ama ıstegın meyveden oluyor) dokup bır dak. falan karıstırıyorsun gordugun dondurma oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…