Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Allah uzun ömür versin inşallah hepinizin anne babasına .
Benim annem tek ailemdi babam da yoktu herşeyimi paylasirdik herseyde yardımcı olurdu çok zor hergun sabah uyanır uyanmaz arardi beni oy oy nur içinde yatsın inşallah bu dünyada rahat edemedi orda inşallah iyidir.

Kanka bak once boya badanayi yaptir ardindan guzel bi temizlik.o bitince halilar ve diger alinacaklari al.mevlutu de okut sonra abiye bakmaya bak hepsini temmuzda bitir agustosa birakma

Amin canim nurlar icinde uyusun annen

Senü hain domdom bende gözlerimlen ışın,sihir, nazar neyim ederim

Teyzelerinde canim

Kanka bak once boya badanayi yaptir ardindan guzel bi temizlik.o bitince halilar ve diger alinacaklari al.mevlutu de okut sonra abiye bakmaya bak hepsini temmuzda bitir agustosa birakma
mevlüt zaten sünnet günü iç çamaşırı aldım o gelsin abiye sipariş edeceğim :)) boyaya babam temizliğe annem gelecek
Senü hain domdom bende gözlerimlen ışın,sihir, nazar neyim ederim

Nevo su minigin oy verme seysini kapatmamiz mumkun mu acepher gelen ona oy veriyo
sende mi kanka öyleyse düs minik
Bacağım çok kötü. Apandist her yere etki etMis. Zehir gibi. Desteksiz adim atamiyorum
Şu seni daha önce postlayan doktora dava açmayı düşünüyor musun peki bu hale gelme sebebi o çünkü

Iyileseyim de,ins

Iyileseyim de,ins
Beni üşütme diye gönderen doktor vardı o zaman halsizlik ve ortalığı yıkamadim bende bir saat sonra baygın gelince bana serum bağlanmış

Nefret ediyorum işini yapmayan yada beceremiyorsan git başka meslek yap can riske atıyorsun yahu boru mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…