Allah uzun ömür versin inşallah hepinizin anne babasına .Bos ver nevo akisina birak zaten tum hayatimiz belirsizlik uzerine kurulu dimi yarinimiz belli degil
İnsallah her sey guzel olur
Senin cocuk var miydi canim?varsa kim bakiyo simdi?
Allah seni ne etmeye nevo
Basin sag olsun canim
Benim de her isimde annem yanimda cocuklara kiyafet alirken bile anne sen daha iyi biliyosun sen de gel diyorum.bazen dusunuyorum da Allahim annemi zamansiz alirsa ben ne yaparim bom bos tek basina kalirimbi ablam falan da yok tek kizim ben.o yuzden hep kizimin bi kiz kardesi olsun istemisimdir ama kismet olmadi
Kanka bak once boya badanayi yaptir ardindan guzel bi temizlik.o bitince halilar ve diger alinacaklari al.mevlutu de okut sonra abiye bakmaya bak hepsini temmuzda bitir agustosa birakmaBirTutamMutluluk20 temmuzun ilk haftası boya badana başlamayı düşünüyoruz
Temizlik sıfır şuan evde mevlüt için hoca bile meydanda yok olmazsa YouTube dan mevlüt açarız diyor eşim
Ne havlu ne yazma ne basma alınmış değil çocuk odası mutfak koridor halı alınacak sadece bakıldı ve sünnete tam 45 gün kaldı
Amin canim nurlar icinde uyusun annenAllah uzun ömür versin inşallah hepinizin anne babasına .
Benim annem tek ailemdi babam da yoktu herşeyimi paylasirdik herseyde yardımcı olurdu çok zor hergun sabah uyanır uyanmaz arardi beni oy oy nur içinde yatsın inşallah bu dünyada rahat edemedi orda inşallah iyidir.
Senü hain domdom bende gözlerimlen ışın,sihir, nazar neyim ederim
kullanirkene bile atarım ara ara hatırlatırım
benim ilk et yemekleri idi bu yıl başladım ben :)) sen benden eskisin zaten 2013 u saymazsak eğer ben önce katilmisim da neden saymiyoriz onu anlamadım
nevo koş nevo
Tabak olursa her sunumda kullanir artikSenü hain domdom bende gözlerimlen ışın,sihir, nazar neyim ederim
Teyzelerinde canimBos ver nevo akisina birak zaten tum hayatimiz belirsizlik uzerine kurulu dimi yarinimiz belli degil
İnsallah her sey guzel olur
Senin cocuk var miydi canim?varsa kim bakiyo simdi?
Allah seni ne etmeye nevo
Basin sag olsun canim
Benim de her isimde annem yanimda cocuklara kiyafet alirken bile anne sen daha iyi biliyosun sen de gel diyorum.bazen dusunuyorum da Allahim annemi zamansiz alirsa ben ne yaparim bom bos tek basina kalirimbi ablam falan da yok tek kizim ben.o yuzden hep kizimin bi kiz kardesi olsun istemisimdir ama kismet olmadi
Bacağım çok kötü. Apandist her yere etki etMis. Zehir gibi. Desteksiz adim atamiyorumNeden düzelmiyor canım ya
Senden de canimAllah razı olsun
Allah sabrini arttirsin kuzumGittim anneme ağladım ağladım sen gittiğinden beri hep ağlıyorum dedim tek başıma çok korkuyorum yoruluyorum herşeyden dedim bende
Hep güçlü görünüyorum kimse bilmiyor bu hislerimi bir sizinle paylasiyorum
mevlüt zaten sünnet günü iç çamaşırı aldım o gelsin abiye sipariş edeceğim :)) boyaya babam temizliğe annem gelecekKanka bak once boya badanayi yaptir ardindan guzel bi temizlik.o bitince halilar ve diger alinacaklari al.mevlutu de okut sonra abiye bakmaya bak hepsini temmuzda bitir agustosa birakma
Senü hain domdom bende gözlerimlen ışın,sihir, nazar neyim ederim
sende mi kanka öyleyse düs minikNevo su minigin oy verme seysini kapatmamiz mumkun mu acepher gelen ona oy veriyo
Şu seni daha önce postlayan doktora dava açmayı düşünüyor musun peki bu hale gelme sebebi o çünküBacağım çok kötü. Apandist her yere etki etMis. Zehir gibi. Desteksiz adim atamiyorum
Iyileseyim de,insmevlüt zaten sünnet günü iç çamaşırı aldım o gelsin abiye sipariş edeceğim :)) boyaya babam temizliğe annem gelecek
sende mi kanka öyleyse düs minik
Şu seni daha önce postlayan doktora dava açmayı düşünüyor musun peki bu hale gelme sebebi o çünkü
Beni üşütme diye gönderen doktor vardı o zaman halsizlik ve ortalığı yıkamadim bende bir saat sonra baygın gelince bana serum bağlanmışIyileseyim de,ins
Çok geçmiş olsun kuzum senden haber gelene kadar ilk gittiğin o doktora çok söyledim valla aynı doktora mı gittin yine rabbim şifa versin Allah sevdiklerine bağışlasın seniBacağım çok kötü. Apandist her yere etki etMis. Zehir gibi. Desteksiz adim atamiyorum
Tabak daha iyi kırılır kızTabak olursa her sunumda kullanir artik
Az kaldı sabredinNevo su minigin oy verme seysini kapatmamiz mumkun mu acepher gelen ona oy veriyo
Amin canım sağolasınAllah sabrini arttirsin kuzum
Ahahahhaha hani atı alan üsküdarı geçmişti sorun değildiYıııooo onada totom yemez
Oylarını çalacağız diye korkuyosun demi
kullanirkene bile atarım ara ara hatırlatırım
benim ilk et yemekleri idi bu yıl başladım ben :)) sen benden eskisin zaten 2013 u saymazsak eğer ben önce katilmisim da neden saymiyoriz onu anlamadım
nevo koş nevo