Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Önümü göremiyorum canım😶Yani 2 ay sonra ne olacak ne yaşayacağım bilmiyorum.
Tayin işi olmayacak gibi yeni kanun çıkıyormuş memlekete tayin yokmuş diyorlar.
Kızların okul durumu biliyorsun.
Birde oğlum çıktı şimdi. Ögretmenimiz değişebilir 10 gündür onunla uğraşıyoruz. Artık kabuslar görüyorum.
Canım o kadar takma kafana sağlık olsun da hepsi düzene girer Allah in izni ile Allah hayırlı kapılar açsın kuzum işin gücün rast gelsin.

Gittim anneme ağladım ağladım sen gittiğinden beri hep ağlıyorum dedim tek başıma çok korkuyorum yoruluyorum herşeyden dedim bende 😭😭
Hep güçlü görünüyorum kimse bilmiyor bu hislerimi bir sizinle paylasiyorum
Bazen seni okudukça gözlerim doluyor hastanede geçen kadının biri ağıt yakıyordu dayanamadım ağladım sabır diliyorum sadece sessizce :KK43:

Gittim anneme ağladım ağladım sen gittiğinden beri hep ağlıyorum dedim tek başıma çok korkuyorum yoruluyorum herşeyden dedim bende 😭😭
Rabbim sabır versin canım senin derdin yanında benimki hafif:KK60:
Benim derdim belirsizlik yoksa tabi ki her şey düzene girer:KK60:
Ben (biz)hep yanındayım(z)💓

Bazen seni okudukça gözlerim doluyor hastanede geçen kadının biri ağıt yakıyordu dayanamadım ağladım sabır diliyorum sadece sessizce :KK43:
Bugün bende çok ağladım hala da ağlıyorum desem yalan değil 😭
Allah evlat acısı vermesin diyorum ne diyeyim
Çocuk mezarı gördüm bugün balon koymuslar basucuna onu görünce de çok kötü oldum.

BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 temmuzun ilk haftası boya badana başlamayı düşünüyoruz

Temizlik sıfır şuan evde mevlüt için hoca bile meydanda yok olmazsa YouTube dan mevlüt açarız diyor eşim 😂

Ne havlu ne yazma ne basma alınmış değil çocuk odası mutfak koridor halı alınacak sadece bakıldı ve sünnete tam 45 gün kaldı 😂

Rabbim sabır versin canım senin derdin yanında benimki hafif:KK60:
Benim derdim belirsizlik yoksa tabi ki her şey düzene girer:KK60:
Ben (biz)hep yanındayım(z)💓
Amin canım sağolasın 💕
sizde olmazsanız zaten iyice içime atıp catlayacagim belkide bazen sürekli aynı şeyleri söylüyorum belki sürekli annemden bahsetmem rahatsız ediyirdur ama inan elimde olmuyor işte anlatmak istiyorum içimdekileri

BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 temmuzun ilk haftası boya badana başlamayı düşünüyoruz

Temizlik sıfır şuan evde mevlüt için hoca bile meydanda yok olmazsa YouTube dan mevlüt açarız diyor eşim 😂

Ne havlu ne yazma ne basma alınmış değil çocuk odası mutfak koridor halı alınacak sadece bakıldı ve sünnete tam 45 gün kaldı 😂
Hayırlı olur inşallah canım 💕😍

Önümü göremiyorum canım😶Yani 2 ay sonra ne olacak ne yaşayacağım bilmiyorum.
Tayin işi olmayacak gibi yeni kanun çıkıyormuş memlekete tayin yokmuş diyorlar.
Kızların okul durumu biliyorsun.
Birde oğlum çıktı şimdi. Ögretmenimiz değişebilir 10 gündür onunla uğraşıyoruz. Artık kabuslar görüyorum.
Bos ver nevo akisina birak zaten tum hayatimiz belirsizlik uzerine kurulu dimi yarinimiz belli degil
İnsallah her sey guzel olur😍
Valla zaman vermiyorlar,ne zaman çıkacağım belli değil:KK43:
Senin cocuk var miydi canim?varsa kim bakiyo simdi?
Şuan değilim o garanti😂
Allah seni ne etmeye nevo:KK70::KK70:
Basin sag olsun canim:KK43:
Benim de her isimde annem yanimda cocuklara kiyafet alirken bile anne sen daha iyi biliyosun sen de gel diyorum.bazen dusunuyorum da Allahim annemi zamansiz alirsa ben ne yaparim bom bos tek basina kalirim:KK43:bi ablam falan da yok tek kizim ben.o yuzden hep kizimin bi kiz kardesi olsun istemisimdir ama kismet olmadi:KK43:

Amin canım sağolasın 💕
sizde olmazsanız zaten iyice içime atıp catlayacagim belkide bazen sürekli aynı şeyleri söylüyorum belki sürekli annemden bahsetmem rahatsız ediyirdur ama inan elimde olmuyor işte anlatmak istiyorum içimdekileri
Aşkolsun canım olur mu öyle şey :KK60:
İstediğin zaman yaz canım:KK60:

Bos ver nevo akisina birak zaten tum hayatimiz belirsizlik uzerine kurulu dimi yarinimiz belli degil
İnsallah her sey guzel olur😍

Senin cocuk var miydi canim?varsa kim bakiyo simdi?

Allah seni ne etmeye nevo:KK70::KK70:

Basin sag olsun canim:KK43:
Benim de her isimde annem yanimda cocuklara kiyafet alirken bile anne sen daha iyi biliyosun sen de gel diyorum.bazen dusunuyorum da Allahim annemi zamansiz alirsa ben ne yaparim bom bos tek basina kalirim:KK43:bi ablam falan da yok tek kizim ben.o yuzden hep kizimin bi kiz kardesi olsun istemisimdir ama kismet olmadi:KK43:
Aynen canım insaallah iyi olacak💓Kaderimiz ne ise onu göreceğiz😶
Ama garanti ne diyeyim:KK70:

X