- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.741
ben bu etiketi geçmişi okurken görüyorum daha yeni
Şükür bende iyiyim aynı devam ev hastane ev hastane arada anne dolaşıyoruzSagolasin canım benim
Nasılsın ?
Eskiden duz Anadolu ve meslek lisesi olarak ayrilirdik şimdi ki sistemi hiç bilmiyorumHayırlısı olsun ablacim istediginiz yerler olur inşallah
Olmazsa da canlari sağolsun bende duz liseye gittim zamanında:))
Ilk defa duydum bende orta okula sınavla alındıgını :))Eskiden duz Anadolu ve meslek lisesi olarak ayrilirdik şimdi ki sistemi hiç bilmiyorum
Şimdi oğlan ortaokula başlayacak bazı ortaokullar sınavla alıyormuş ben bunu bile bilmiyordum ://
Geçmiş olsun abla kolay gelsin.
Çok geçmiş olsun canım benim
Sınav sistemi çok değişti yaa binlerce gencin hayallerini çok zorlaştırıyorlar inşallah rabbim güzel yerlere gelmeyi nasip etsin
çok geçmiş olsun inşallah toparlar bı an önce
Nereye haklı yiaaa gördüğümü söyledim heee birde olay şöyle oldu küçük kardeşim yaklaşık 50 metre öteden giden adamı gösterdi bak yüzme öğretmenim dedi
Bende belli yüzücü olduğu omuzları genis dedim ayyy bayıldım oldum bittim demedim ki
Allah kolaylık versin canımŞükür bende iyiyim aynı devam ev hastane ev hastane arada anne dolaşıyoruz
Şükürler olsun canim iy ol .Iyi aksamlar canım iyiyim sen nasılsın ❤
Günaydın abla nasilinzGünaydınlar hanımlar
Günaydın abla nasilinz
Geçmiş olsun canımHayır olur inşallah canım kulağım ağrıyor Dr a gittim.
Dişim de iltihap yapmış problemli.imis o dış de .
Bir tane normal yerde olan dişim yok ya sinire degiyor ya sinuse anlamadım bu işi oy oy öyle işte Allah beterinden korusun inşallah
Şükürler olsun iy yapyorsunGüaydınlar,iyiyim sağol sen nasılsın tv seyredip buraya takılıyorum bende:))
Şükürler olsun iy yapyorsun
Afiyet olsun abalcim vallahi ben sabahdan temizliyi bitremedimÇay keyfide yapıyorum şimdi:))
Afiyet olsun abalcim vallahi ben sabahdan temizliyi bitremedimsicakda biyandan
Evet bebekli cocukulu evde təmizlik hic bitmiyor Allah kolayilik versinSağol canım,o temizlik bendede olacak birazdan ev kalk gidelim diyor,kzıçem ve ufaklık bizdeydi bide üstten yapınca olmuor zaten.
Evet bebekli cocukulu evde təmizlik hic bitmiyor Allah kolayilik versin