Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canımGünaydın kızlar
evet öyleymiş :))Ilk defa duydum bende orta okula sınavla alındıgını :))
Nolmus nolmusepeydir uğramıyordum oylama alt üst olmuş
Öhö öhö geçmişten #tbt yapayım dedim BirTutamMutluluk20Senin şuan 1.lik iddian yok sen gönlümün 1.sisin ama yarışta olan hippoyla diğer tarif olunca hippoyu tuttum bende
Kankito bunlar da pek narin beee valla ben kazansam keşkede küsersem neyimm
artık sana küsme zamanım geldi sanırsamBen kazanırsam günün birinde küstür
Beni sizler var ettinizYolla şekerim yolla #herşeyminikiçin
Bak bak tee nerelerdeki mesajları toplamış gelmilşşş ,buna ne deniyodu aceeep kazandıyaaa ımmmm neydi söylemiyim seni delü seniiiiiiii gözümüze sokcak illaartık sana küsme zamanım geldi sanırsam
Beni sizler var ettiniz
Yarışmacının biri birinci olmus tutmuş neyi koparmis de hadi bekliyorumBak bak tee nerelerdeki mesajları toplamış gelmilşşş ,buna ne deniyodu aceeep kazandıyaaa ımmmm neydi söylemiyim seni delü seniiiiiiii gözümüze sokcak illa
Vallahi insanın bunu kendi demeside bu kadar cuk oturur yakışırYarışmacının biri birinci olmus tutmuş neyi koparmis de hadi bekliyorum
ama hala söylemedin neyi kopardigimiVallahi insanın bunu kendi demeside bu kadar cuk oturur yakışır
Hedayeyiiiiama hala söylemedin neyi kopardigimi
Nevreste demişti totem tuttu sıradaki kim olacakben de junior tontriko olucam bi dahaki kategoride
HakettinNevreste gelince koparacak kulaklarimi
avatarı nasıl hallettin?Nevreste demişti totem tuttu sıradaki kim olacak