- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.741
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagolasin canım benimKukrim geçmiş olsun caniminici
Hepsi birden kötü olmuş kıyamam kuzuma Rabbim beterinden korusun balım,inşallah bian önce iyileşir rahatlarsınHayır olur inşallah canım kulağım ağrıyor Dr a gittim.
Dişim de iltihap yapmış problemli.imis o dış de .
Bir tane normal yerde olan dişim yok ya sinire degiyor ya sinuse anlamadım bu işi oy oy öyle işte Allah beterinden korusun inşallah
Sağol kuzummm amin inşallahHepsi birden kötü olmuş kıyamam kuzuma Rabbim beterinden korusun balım,inşallah bian önce iyileşir rahatlarsın
Kızı yıkadım hem sıcaktan hem kızla suda uğraşırken sudan çıkmış balık durumundayım şuan kuzum sen nasılsın napıyonSağol kuzummm amin inşallah
Sen nasılsın
Iyi aksamlar canım iyiyim sen nasılsın ❤iy aksamlar hatunlar ne yapiyonuz nasilisinz
Günaydın.
Anaaa Canfeb Hürremmiş meğer
Iyi geceler ablacım ❤Hayırlı geceler
Ne haber canımIyi geceler ablacım ❤
Iyyiim abla sen nasılsın❤Ne haber canım
İyiyim canım sağolIyyiim abla sen nasılsın❤
Kızların sinav sonucu nasil iyidir insallah
Hayırlısı olsun ablacim istediginiz yerler olur inşallahİyiyim canım sağol
Fena değil canım:)
Tabi çokta iyi sayılmaz. Tercih yapacağız bakalım
Öyle canım nasip artıkHayırlısı olsun ablacim istediginiz yerler olur inşallah
Olmazsa da canlari sağolsun bende duz liseye gittim zamanında:))
Geçmiş olsun abla kolay gelsin.Selamlar hanımlar ne habersiniz bakalım dün kızım döndü evine görümcesi doğum yapacak gene gelecek.
Acayip yorgunum ufaklık bitirdi bzi hiç durmuyor kerata bide yürümeye başladı tüm gün yürüdü evde,bide ataeşlendi boğaz enfeksiyonu oldu o yetmedi gözleri çapaklandı göz kapandı bir ara damlalarla geçti neyseki.
Eşimde evde uyuyor şimdi sizlere bakayım dedim .
Çok geçmiş olsun canım benimHayır olur inşallah canım kulağım ağrıyor Dr a gittim.
Bir tane normal yerde olan dişim yok ya sinire degiyor ya sinuse anlamadım bu işi oy oy öyle işte Allah beterinden korusun inşallah
Sınav sistemi çok değişti yaa binlerce gencin hayallerini çok zorlaştırıyorlar inşallah rabbim güzel yerlere gelmeyi nasip etsinİyiyim canım sağol
Fena değil canım:)
Tabi çokta iyi sayılmaz. Tercih yapacağız bakalım
Sağol canım aynen öyle çok üzgünler:/Geçmiş olsun abla kolay gelsin.
Çok geçmiş olsun canım benim
Sınav sistemi çok değişti yaa binlerce gencin hayallerini çok zorlaştırıyorlar inşallah rabbim güzel yerlere gelmeyi nasip etsin
Geçmiş olsun canım benim ❤Hayır olur inşallah canım kulağım ağrıyor Dr a gittim.
Sagolasin canımGeçmiş olsun canım benim ❤
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım benim