- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.741
Aman kus ben begeniyo olabilirim ama kocama asikim zatenSen sevme ben hastasıyım canıııuııım. Halite
Ay ben çok tarz adamları sevemiyorum galibaOnu ben de begeniyodum ama bi Keremcem olamaz tabi
Ahahah
Onu heruflere anlatmak gerek isteAman kus ben begeniyo olabilirim ama kocama asikim zaten
Kocam daha yahusuhhhluuu
Ben bir kere kardeşimin yüzme hocasına geniş omuzlu dedim diye ne kıyametler koptu bir hafta küs kaldıkOnu heruflere anlatmak gerek iste
Benimki de kiyameti koparirdi vallaBen bir kere kardeşimin yüzme hocasına geniş omuzlu dedim diye ne kıyametler koptu bir hafta küs kaldık
Banane imiş adamdan omzuna neden bakmisim baksam bile niye söylemişim
Aman onlarda olan para kimde olsa oyle guzel giyinir zaten kankaTüm bu erkeklerin yanında benim ki çok kro kalıyor hatta eşimin kuzeni sen evlenince güzel giyinmeye başladın abi demişti ki ben de çok iyi bilmem giyimi kuşamı eşim hiç anlamoyor
Aman kus ben begeniyo olabilirim ama kocama asikim zaten
Kocam daha yahusuhhhluuu
[/QUOT]
Benimki bazen istiyorum diye küçük top sakal koyuyor bayılıyorum diyorum bazen emre aydın gibi oldun diye sinir ediyorumbidaha sana sakal Makal yok diyor.şuna bak sanki biz sevmiyozmu kocişimizi seviyoooz
Adam haklı dağılınBen bir kere kardeşimin yüzme hocasına geniş omuzlu dedim diye ne kıyametler koptu bir hafta küs kaldık
Banane imiş adamdan omzuna neden bakmisim baksam bile niye söylemişim
Hayırdır bebeğaaam ne oyladın sen öyleee
Hayır olur inşallah canım kulağım ağrıyor Dr a gittim.Hayırdır bebeğaaam ne oyladın sen öyleee
Gecmiş olsun kankacimHayır olur inşallah canım kulağım ağrıyor Dr a gittim.
Dişim de iltihap yapmış problemli.imis o dış de .
Bir tane normal yerde olan dişim yok ya sinire degiyor ya sinuse anlamadım bu işi oy oy öyle işte Allah beterinden korusun inşallah
Sağol kankacim inşallah geçer .Gecmiş olsun kankacim
Iyiyim kankacım oyun oynuyorum yine silmedim candy crush ı :))))
Iyiyim kankacım oyun oynuyorum yine silmedim candy crush ı :))))
Sağol kankacim :)))Başarılar kanka
çok geçmiş olsun inşallah toparlar bı an önceSelamlar hanımlar ne habersiniz bakalım dün kızım döndü evine görümcesi doğum yapacak gene gelecek.
Acayip yorgunum ufaklık bitirdi bzi hiç durmuyor kerata bide yürümeye başladı tüm gün yürüdü evde,bide ataeşlendi boğaz enfeksiyonu oldu o yetmedi gözleri çapaklandı göz kapandı bir ara damlalarla geçti neyseki.
Eşimde evde uyuyor şimdi sizlere bakayım dedim .
Nereye haklı yiaaa gördüğümü söyledim heee birde olay şöyle oldu küçük kardeşim yaklaşık 50 metre öteden giden adamı gösterdi bak yüzme öğretmenim dediAdam haklı dağılın