- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Günaydın canımgünaydinlarr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canımgünaydinlarr
nasilsinGünaydın canım
İyiyim kuzum çok şükür sen nasılsınnasilsin
bende iyim sükür kizla ugrasip duruyorumİyiyim kuzum çok şükür sen nasılsın
Allah daha iyi etsin canım hepimiz öyle aynı telaselerbende iyim sükür kizla ugrasip duruyorum
sacini sifira vurdukAllah daha iyi etsin canım hepimiz öyle aynı telaseler
Ayy yaa naptın kızımasacini sifira vurduk
uzamiyordu bi türlü seyrekti dha gür cıkar dedikAyy yaa naptın kızıma
Yok be canım onun bir faydası yokmuş öğrenen bize öyle demişti .Boşu boşuna kazitmayınuzamiyordu bi türlü seyrekti dha gür cıkar dedik
artik cok gec gitti saclar bakalim insallah iy cikarYok be canım onun bir faydası yokmuş öğrenen bize öyle demişti .Boşu boşuna kazitmayın
İnşallah canımartik cok gec gitti saclar bakalim insallah iy cikar
Kuzu benim babam kuaför oda söylemişti ve çevremdede hep seyrek ,ince telli gördüğüm çocuklar sıfıra vurulunca maşallah gayet gür ve sıkı çıkıyor nasıl bir tüyümüzü jiletle yada Makine ile alınca sıklasıyor kalınlasıyor sacta aynı şekil oluyor ben defalarca tanık oldum yani. Ha aksi olan varsa bilemicem tabi ben görmedim bugüne kadarYok be canım onun bir faydası yokmuş öğrenen bize öyle demişti .Boşu boşuna kazitmayın
Ben bilimsel verisini söylüyorum canım benim sonuçta kök içte kalıyor gene aynı saç gelecek yani usttekileri kesip attın mı birşey değişmiyor.bana mantıklı geliyorKuzu benim babam kuaför oda söylemişti ve çevremdede hep seyrek ,ince telli gördüğüm çocuklar sıfıra vurulunca maşallah gayet gür ve sıkı çıkıyor nasıl bir tüyümüzü jiletle yada Makine ile alınca sıklasıyor kalınlasıyor sacta aynı şekil oluyor ben defalarca tanık oldum yani. Ha aksi olan varsa bilemicem tabi ben görmedim bugüne kadar
Öyledir kuzum senin dediğinde doğru olabilir ,bende hep gördüğümü hatta o saçtan bu gür hale nasıl geldi diye şaşkınlıkla baktığımı söyledim ,benim gördüklerim öyleydi çünkü ama bilimselini düşününce şaşırtıcı oluyor dahada .bakalım minnakta işe yararmı inşallah yararda boşuna keltoş olmuş olmazBen bilimsel verisini söylüyorum canım benim sonuçta kök içte kalıyor gene aynı saç gelecek yani usttekileri kesip attın mı birşey değişmiyor.bana mantıklı geliyor
Bize böyle öğrettiler kuzu duyduğumu soyledim
Ama çoğu insan kazitir bende gördüm hep çevrede kucuklugumden beri bilemiyorum denemiş olmuş işe yarar inşallah
İnşallah canımÖyledir kuzum senin dediğinde doğru olabilir ,bende hep gördüğümü hatta o saçtan bu gür hale nasıl geldi diye şaşkınlıkla baktığımı söyledim ,benim gördüklerim öyleydi çünkü ama bilimselini düşününce şaşırtıcı oluyor dahada .bakalım minnakta işe yararmı inşallah yararda boşuna keltoş olmuş olmaz
Oh ne iyi sıfıra gerek yok zaten de kestirmezdin sen.. Valla benim kızın sac ince zayıfyaa küçükken sıfıra vurdurmadığıma pişmanım benİnşallah canım
Benim saçım gur ama benimkilerin hepsi babalarına çekmiş
Benim çocuklarında fazla gür değil kızOh ne iyi sıfıra gerek yok zaten de kestirmezdin sen.. Valla benim kızın sac ince zayıfyaa küçükken sıfıra vurdurmadığıma pişmanım ben
Gürleşir bak bikere kestir sen napcan öğrendiğini kanıtlarını görüyozBenim çocuklarında fazla gür değil kız
doğru kestiremezdim
Ama bu aralar kendi. Saçımı vurdurasim var
Aşırı dökülüyor kestireyim de dökülecek saç kalmasın diyom bazen ,
Kazitamam da soyle kısacık kestiresim yok değil kendiminkini hani Sibel canın padişah klibindeki gibiGürleşir bak bikere kestir sen napcan öğrendiğini kanıtlarını görüyoz
benimde saclarim ap aşiri doküluyor ya topladigim halde heryer sac oluyo hergun süpürgeyi aciyorum bazen bnde diyorum kazitayimda kurtulayimBenim çocuklarında fazla gür değil kız
doğru kestiremezdim
Ama bu aralar kendi. Saçımı vurdurasim var
Aşırı dökülüyor kestireyim de dökülecek saç kalmasın diyom bazen ,