- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Her baktigimda 1 oy artiyo masallah
Balkanben De kendime oyle acıyorum sayfayı ama bi bakıyorum bayağı almışım bi bakmışım yokHer baktigimda 1 oy artiyo masallah
Bizim tren kacti galibaBalkanben De kendime oyle acıyorum sayfayı ama bi bakıyorum bayağı almışım bi bakmışım yok
Tek değilsin canım benimki de öyle direk kim yazıyor modunda sanki tek onlara yazacagızHic sorma benimki turunun son ornegi
Tamam esim biraz kiskanc olsun istemistim ama bu kadarini da degil
Her whatsapa girdigimde mesaj atiyo "kim yine mesaj atan" diye.delirdim artik en son baslarim watsapina diye kapatip attim teli
Aynen canimiz cikti artik bu ay bekle bekleMiniiiik minik sana dedim bütün enerjimi yolluyorum diyeTenceresiz kaldim anne hadi artık oylama bitsin yeter bukadar
Ah canım senin kıskançlıkla ilgili mesajlarına ara ara denk geliyorum ve seni kendime çok benzetiyorum, bukadar olmasa da benim eşim de bazen sabrımın sınırlarını zorluyorHic sorma benimki turunun son ornegi
Tamam esim biraz kiskanc olsun istemistim ama bu kadarini da degil
Her whatsapa girdigimde mesaj atiyo "kim yine mesaj atan" diye.delirdim artik en son baslarim watsapina diye kapatip attim teli
Nerden evlendim ya insan her gun mu pisman olurTek değilsin canım benimki de öyle direk kim yazıyor modunda sanki tek onlara yazacagız
Sorma ya uzun bi süre bakmadım oylar artmıyor diyeAynen canimiz cikti artik bu ay bekle bekle
Madem bu kadar kiskanclar evlenmeselermis ya bizim de basimizi yakmasalarmisAh canım senin kıskançlıkla ilgili mesajlarına ara ara denk geliyorum ve seni kendime çok benzetiyorum, bukadar olmasa da benim eşim de bazen sabrımın sınırlarını zorluyorAllah kolaylık versin canım
Ustune bi de banlandi ya tam olduTotem tutuyor
Bundan sonra kim riko olmak istiyor
Banlanmadan totem tutmazUstune bi de banlandi ya tam oldu
Demi ama inan ben de 3 yıldır defalarca bunu sorguladım, iyiyiz hoşuz eğlenceliyiz ama kıskançlık hortlayınca millete özeniyorum herkes nekadar rahat diyorumMadem bu kadar kiskanclar evlenmeselermis ya bizim de basimizi yakmasalarmis
3 yıl derken evliliğimiz 3 yıl bide öncesi 7 yıl var toplam 10 olacak yani, aslında ozamandan belli ediyordu da ben kördümMadem bu kadar kiskanclar evlenmeselermis ya bizim de basimizi yakmasalarmis
Aynen benim esim de oyle normalde cok komik eglenceli bi cift olarak taniniriz etrafda ama gel gor ki o kadar kiskanc ki diken ustundeyim sanki bacagimdan bi yerlere zincirli gibiyim resmen hayatimi yonetiyor.gecen gun bi arkadasim ise baslamis watsap durumunda gordum oyle ozendim ki anlatamamDemi ama inan ben de 3 yıldır defalarca bunu sorguladım, iyiyiz hoşuz eğlenceliyiz ama kıskançlık hortlayınca millete özeniyorum herkes nekadar rahat diyorum
Benimki de belli etmisti aslinda nisanliyken ama ahh simdiki aklim olsaydi boyle olmazdi3 yıl derken evliliğimiz 3 yıl bide öncesi 7 yıl var toplam 10 olacak yani, aslında ozamandan belli ediyordu da ben kördüm
Bak yine benziyoruz işte ,dışarda onun yüzünden nereye nasıl bakcamı şaşırıyorum yani benden yana bişey demiyo ama bakıldığını anlayınca geriliyo karşı tarafa dik dik bakıyo onu öyle görünce ben geriliyorum ,üstüne bide rahat ol senlik bişey yok diyo gel de dur o ortamda şaka gibi....falan filan neyse derin mevzular senle sıkı dertleşebilirizAynen benim esim de oyle normalde cok komik eglenceli bi cift olarak taniniriz etrafda ama gel gor ki o kadar kiskanc ki diken ustundeyim sanki bacagimdan bi yerlere zincirli gibiyim resmen hayatimi yonetiyor.gecen gun bi arkadasim ise baslamis watsap durumunda gordum oyle ozendim ki anlatamam
Benimki de belli etmisti aslinda nisanliyken ama ahh simdiki aklim olsaydi boyle olmazdi
Kukuriko olucamTotem tutuyor
Bundan sonra kim riko olmak istiyor
İşiniz zor kızlarBak yine benziyoruz işte ,dışarda onun yüzünden nereye nasıl bakcamı şaşırıyorum yani benden yana bişey demiyo ama bakıldığını anlayınca geriliyo karşı tarafa dik dik bakıyo onu öyle görünce ben geriliyorum ,üstüne bide rahat ol senlik bişey yok diyo gel de dur o ortamda şaka gibi....falan filan neyse derin mevzular senle sıkı dertleşebiliriz