Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanka dedim dimi kazanican dedimKanka çok şey kaçırıyor Sun BirTutamMutluluk20
Atla gel minik Tenceresiz kaldim anne
Cano nasilsin hic karsilasamiyoruzAtla gel minik Tenceresiz kaldim anne
Nasılsın kankacimTenceresiz kaldim anne neyse ben burdayım sıkıntı yok
Cano nasilsin hic karsilasamiyoruz
İyidir kankacim ütuleri yaptım alışverişi yaptım beş buçuk gibi yemeği koyarım dedim .Nasılsın kankacim
Eline sağlık kankacım ❤İyidir kankacim ütuleri yaptım alışverişi yaptım beş buçuk gibi yemeği koyarım dedim .
Buralardayım işte
Sen nasılsın
Teşekkür ederim kankaEline sağlık kankacım ❤
Bende cuma yogunlugunu bitirdim simdide dükkandayım canım :)
Kusura kalma kuzu boyle kesik kesik yazip cikiyorumsen nasilsin
Canim sen nasilsin?Eline sağlık kankacım ❤
Bende cuma yogunlugunu bitirdim simdide dükkandayım canım :)
Iyiyim tatlım sen nasılsın ❤Canim sen nasilsin?
Sağol kankacimTeşekkür ederim kanka
Hadi seninde gozunaydin şimdi dükkanda kolay gelsin
Sağol canım çok şükür iyiyimKusura kalma kuzu boyle kesik kesik yazip cikiyorumsen nasilsin
Iyiyim tatlım sen nasılsın ❤
Pek iyi sayilmam ya ben benimki kiskanclikta sinirlari zorlayinca tepemi attirdi teli kapatip firlattim bi kenara.bi kac gundur tel kullanmiyodum.yine kullanmicaktim da oglan kresde kusmus bana ulasamamislar babasini aramislar o yuzden actimSağol canım çok şükür iyiyim
Sen nasılsın
Kötü olmus canım ya 4 cocuk var kac yıllık evlisin neden kıskanıyorlarsaPek iyi sayilmam ya ben benimki kiskanclikta sinirlari zorlayinca tepemi attirdi teli kapatip firlattim bi kenara.bi kac gundur tel kullanmiyodum.yine kullanmicaktim da oglan kresde kusmus bana ulasamamislar babasini aramislar o yuzden actim
Hic sorma benimki turunun son ornegiKötü olmus canım ya 4 cocuk var kac yıllık evlisin neden kıskanıyorlarsa
Oğlun nasıl oldu iyidir inşallah canım