- 17 Kasım 2018
- 4.950
- 19.578
Zor olduğunu anladıkta geç oldu canımİşiniz zor kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zor olduğunu anladıkta geç oldu canımİşiniz zor kızlar
Napsin adamlarda haklı sizin gibi güzelliklerle evlenmişlerZor olduğunu anladıkta geç oldu canım
Aynen bi ara dertleselim en iyisi bizBak yine benziyoruz işte ,dışarda onun yüzünden nereye nasıl bakcamı şaşırıyorum yani benden yana bişey demiyo ama bakıldığını anlayınca geriliyo karşı tarafa dik dik bakıyo onu öyle görünce ben geriliyorum ,üstüne bide rahat ol senlik bişey yok diyo gel de dur o ortamda şaka gibi....falan filan neyse derin mevzular senle sıkı dertleşebiliriz
Senin nefesin kuvvetli be bacim benim herufu bi okuyup uflesenNapsin adamlarda haklı sizin gibi güzelliklerle evlenmişler
Ama herşeyin fazlası zarar .
Söyleyin onlara kukretmesinler beni akıllı olsunlar kıymet bilsinler
Tamam kız söz aklıma geldikçe ufleyecegimAynen bi ara dertleselim en iyisi biz
Senin nefesin kuvvetli be bacim benim herufu bi okuyup uflesen
Haha canımsın bizi de unutma üflerkenNapsin adamlarda haklı sizin gibi güzelliklerle evlenmişler
Ama herşeyin fazlası zarar .
Söyleyin onlara kukretmesinler beni akıllı olsunlar kıymet bilsinler
Tamam kuzumHaha canımsın bizi de unutma üflerken
Allah razi olsunTamam kuzum
Senden de canımAllah razi olsun
Amin Amin AminSenden de canım
Allah gonlundeki güzellikleri yaşayabilmeyi nasip etsin.
Huzurun bol ve daim olsun evinde❤
anlamadım annemde pek bakamadım buraya bugün eve geldik ama sünnetlerde anca fırsat bilup eve girdik
Miniiiik minik sana dedim bütün enerjimi yolluyorum diye Tenceresiz kaldim anne hadi artık oylama bitsin yeter bukadar
:Rolleyes nickimi vermem kimseye sonuna riko koysunlarTotem tutuyor
Bundan sonra kim riko olmak istiyor
Okumaya devam dedim anlamadın miKiralık nick var en okunmusundan
Yok farketmedim çok sağol senin hayır duani almak önemli tontriko su anlarda yanımda olamasanda nick ine tşkOkumaya devam dedim anlamadın mi
Aynen öyle soyle yada annem almis deBaşka yere yemek ekledigimi biliyor öyle mi keklesem